Stoiximan Super League

Ο Μασούρας και η παράδοση απ' την Πλατεία

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τον νεαρό άσο των κυανέρυθρων και είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση για την απόκτηση του παίκτη. Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Πανιώνιος φροντίζει σχεδόν κάθε χρόνο να “βγάζει” κι έναν παίκτη που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και δεν χωρά αμφιβολία πως την φετινή σεζόν ο Γιώργος Μασούρας είναι αυτός που κάνει το “μπαμ”.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει την φετινή σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και δικαιολογημένα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στον νεαρό άσο, ο οποίος μάλιστα κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός λοιπόν παρακολουθεί με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τον νεαρό άσο των κυανέρυθρων και είναι έτοιμος να κάνει την κίνηση για την απόκτηση του παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν δει σε πολλά παιχνίδια τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου κι έχουν πειστεί πως είναι παίκτης που έχει το ταλέντο και τις δυνατότητες να σταθεί στην ομάδα του λιμανιού. Σίγουρα βλέποντας κάποιος την εικόνα που έχει ο Μασούρας την φετινή σεζόν δεν μπορεί να μείνει...ασυγκίνητος.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κάνει όλες τις δουλειές για την ομάδα του και ο προπονητής του Πανιωνίου, Ζοσέ Ανιγκό έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον παίκτη. Είναι λογικό λοιπόν να κοιτάζει με ενδιαφέρον τον Μασούρα ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά άλλωστε παρακολουθεί με ενδιαφέρον όλους τους καλούς παίκτες του πρωταθλήματος κι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνουν οι ερυθρόλευκοι.

Είναι πολύ σημαντικό από την μία πλευρά να βρίσκουν οι πειραιώτες παίκτες από το εξωτερικό όπως ο Καμαρά και ο Σισέ αλλά είναι εξίσου σημαντικό να προχωρούν οι ερυθρόλευκοι και στην απόκτηση των καλύτερων Ελλήνων παικτών. Δείτε για παράδειγμα τον Κούτρη που είναι τώρα στην δεύτερη σεζόν του στον Ολυμπιακό και ήδη άρχισαν ακούγονται πολλά για ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Επίσης ένα στοιχείο που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την περίπτωση του Μασούρα, είναι ότι υπάρχει μια πολύ καλή παράδοση για τον Ολυμπιακό και τους παίκτες που παίρνουν οι ερυθρόλευκοι από τον Πανιώνιο. Οι περισσότερες μεταγραφές έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές για την ομάδα του λιμανιού.

Οι παίκτες που πηγαίνουν από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό έχουν βοηθήσει σημαντικά τους ερυθρόλευκους κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο. Μετράνε κι αυτά και έτσι όπως είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή, ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κάνει την κίνηση για τον Μασούρα.

Έχει φυσικά ενημερωθεί και ο τεχνικός της ομάδας του λιμανιού και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σχηματίσει καλή εικόνα για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Το σημαντικό μάλιστα με τον Μασούρα είναι ότι μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ και δείχνει φέτος ότι έχει βελτιώσει πολύ και τα τελειώματα του και το γκολ μετράρει πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x