Stoiximan Super League

Ο Ματιέ και η συνεργασία με Ομάρ-Κούτρη

Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτιάξει μια πλευρά «τούρμπο» με την προσθήκη του Ματιέ Βαλμπουενά, είτε αριστερά είτε δεξιά. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται ν’ ανακοινώσει αύριο την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Γάλλο εξτρέμ να φτάνει το βράδυ της Κυριακής στην χώρα μας.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είναι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την κάνει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι έπεισαν τον Βαλμπουενά να έρθει στην χώρα μας για να συνεχίσει την καριέρα του και πρόκειται για μια μεταγραφή που θα ισχυροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τους πειραιώτες.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτιάξει μια πλευρά «τούρμπο» με την προσθήκη του Γάλλου, είτε αριστερά είτε δεξιά.

Στα περισσότερα ματς της περσινής σεζόν ο Βαλμπουενά έπαιξε στο αριστερό άκρο της επίθεσης της Φενέρ, αλλά μπορεί να παίξει και δεξιά. Και η συχνή εναλλαγή με τον Ποντένσε είναι κάτι που έχει στο μυαλό του ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα έχει ιδιαίτερη σημασία να τονίσουμε πως ο Βαλμπουενά θα έχει την δυνατότητα να συνεργαστεί με δύο ακραία μπακ που φημίζονται για το επιθετικό παιχνίδι τους.

Τόσο ο Ελαμπντελαουί όσο και ο Κούτρης είναι δύο ακραίοι μπακ με μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Είναι δύο ακραίοι αμυντικοί με πολλά ανεβάσματα στην αντίπαλη περιοχή κι αυτό είναι κάτι που το ζητάει συνεχώς ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Η ένταξη λοιπόν του Ματιέ Βαλμπουενά στο ερυθρόλευκο ρόστερ θα δώσει μεγάλη ποιότητα στα άκρα της επίθεσης της ομάδας του Ολυμπιακού και είναι προφανές ότι ο Μαρτίνς στηρίζει πολλά στην συνεργασία που θα έχει ο Γάλλος με τους ακραίους αμυντικούς των πειραιωτών.

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην επιθετική τους ανάπτυξη από τα άκρα και ο Μαρτίνς θέλει να βγάλει η ομάδα του καλές συνεργασίες του Βαλμπουενά με τους ακραίους αμυντικούς.

Αυτό είναι ένα πλάνο πάνω στο οποίο θα δουλέψει πολύ ο προπονητής του Ολυμπιακού στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x