Stoiximan Super League

Ο μεγαλοπρεπής αποχαιρετισμός της Στεάουα στον Βαρέλα (pics)

Με συνεχόμενες δημοσιεύσεις στα social media και επίσημη ανακοίνωση η Στεάουα Βουκουρεστίου αποχαιρέτησε τον Φερνάντο Βαρέλα, στέλνοντάς του τις καλύτερες ευχές για τη νέα αρχή που κάνει στον ΠΑΟΚ.

Με επίσημη ανακοίνωση, αλλά και δημοσιεύσεις στα social media η Στεάουα Βουκουρεστίου αποχαιρέτησε τον Φερνάντο Βαρέλα, που ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην σύλλογος του Αφρικανού στόπερ ανακοίνωσε χαρακτηριστικά: «Η Στεάουα Βουκουρεστίου ανακοινώνει την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα, πρώην αρχηγού της ομάδας, για τα επόμενα τρία χρόνια. Έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ελλάδα και συμφώνησε με την ομάδα, με την οποία θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει τον Φερνάντο για την φοβερή συνεισφορά του στην κατάκτηση τίτλων, του Κυπέλλου και δύο πρωταθλημάτων στα σχεδόν τρία χρόνια του στην ομάδα και του ευχόμαστε τα καλύτερα», με την δημοσίευση στο Facebook να συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες του με τη φανέλα της ομάδας.



Μάλιστα, το πρόσωπό του βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο δημοφιλές Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με μια φωτογραφία του που γράφει «Σ’ ευχαριστούμε Βαρέλα».



inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x