Champions League

Ο Μέσι έχει περισσότερα γκολ από Σίτι και Αϊντχόφεν!

Με το χατ-τρικ στην πρεμιέρα του Champions League, ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έφτασε τα 103 γκολ στη διοργάνωση και ξεπέρασε τις… Μάντσεστερ Σίτι και Αϊντχόφεν.

«Αγριεμένος» μπήκε στο φετινό Champions League ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα οργίασε στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Αϊντχόφεν στο «Καμπ Νου», σημειώνοντας χατ-τρικ και οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στην πρώτη τους νίκη με σκορ 4-0.

Το χατ-τρικ αυτό έχει… ιστορική σημασία, αφού είναι το 8ο που πετυχαίνει στη διοργάνωση, όντας πλέον ο παίκτης με τα περισσότερα, αφού μέχρι σήμερα ισοβαθμούσε στην κορυφή της λίστας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η τελευταία φορά που είχε πετύχει τρία γκολ σε ένα παιχνίδι ήταν στις 19 Οκτωβρίου 2016 στο 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Επίσης, ο Μέσι σκόραρε για 14η συνεχόμενη σεζόν στο Champions League και γίνεται ο τρίτος που φτάνει σε αυτό το επίτευγμα μετά τους Ράιαν Γκιγκς (16) και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (15).

Τέλος, ο Αργεντινός, με το αποψινό χατ-τρικ, έφτασε τα 103 γκολ στη διοργάνωση, «βάζοντας από κάτω» δύο… ομάδες και συγκεκριμένα τις δύο τελευταίες, κόντρα στις οποίες πέτυχε τρία τέρματα. Η Αϊντχόφεν έχει πετύχει 102 γκολ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και η Μάντσεστερ Σίτι ένα λιγότερο, δηλαδή 101.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x