Βέλγιο

Ο Μιραλάς επιστρέφει στη Σταντάρ Λιέγης

Επιστρέφει στο Βέλγιο και στη Σταντάρ Λιέγης απ'όπου ξεκίνησε, ο Κέβιν Μιραλάς, εφόσον δεν τον υπολογίζει πλέον η Έβερτον.

Στο μέρος όπου ξεκίνησαν όλα θα επιστρέψει ο Κέβιν Μιραλάς, θέλοντας να "ξεφορτωθούν" από την Έβερτον το "βαρύ" συμβόλαιό του.

Έχοντας ξεκαθαρίσει για ακόμα μια σεζόν ο Μάρκο Σίλβα πως δεν υπολογίζει τον Βέλγο στο ρόστερ της Έβερτον, θα παραχωρήσει στη Σταντάρ Λιέγης αντί 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, έχοντας δοθεί σε διάφορες ομάδες δανεικός, έχει να παίξει μπάλα στην Έβερτον από το 2016-17 αλλά οι απολαβές του συνεχίζονται ακόμα βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2020 που αυτό λήγει, οι απολαβές θα έχουν φτάσει το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ γι' αυτό τα «ζαχαρωτά» αποφάσισαν να τον πουλήσουν και μάλιστα πολύ φθηνά.

Ο 31χρονος επιθετικός σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στη Σταντάρ Λιέγης και πέρασε πέντε χρόνια στους νέους πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα στη Λιλ το 2004.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του αναμένεται να δημοσιευτεί εντός της εβδομάδας μόλις τακτοποιηθούν οι διαπραγματεύσεις της συμφωνίας.

Επιμέλεια: Μαίρη Καργιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x