Γαλλία

Ο Μήτρογλου σκόραρε, η Μαρσέιγ όμως αποκλείστηκε

Η Ρεν πέταξε εκτός συνέχειας Λιγκ Καπ την Μαρσέιγ με 4-3 στα πέναλτι μετά το 2-2 στα 90’. Σκόραρε ο Μήτρογλου, που ευστόχησε και στο πέναλτι, αλλά δεν έφτανε για να περάσουν οι «Φωκαείς».

Εκτός από την οκτάδα του Λιγκ Καπ έμεινε η Μαρσέιγ, αφού ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Ρεν μετά το δραματικό 2-2 τον 90 λεπτών. Ο Κώστας Μήτρογλου σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά στο 13’ και έδωσε προβάδισμα στη Μαρσέιγ στο 13ο λεπτό, ενώ ο Ενζιέ νικήθηκε από τον Ντιαλό στο 17’ στη μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων να κάνουν το 0-2 και να καθαρίσουν το παιχνίδι.

Έτσι στον 21ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από τη Ρεν που μάλιστα πήρε και το προβάδισμα στο 57’ με τον Καζρί. Στον 77ο λεπτό ο Μήτρογλου έβαλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Τελικά στο 80ο λεπτό ο Ζερμέν κατόρθωσε να ισοφαρίσει και να οδηγήσει το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Μήτρογλου ευστόχησε στο δικό του, με την Μαρσέιγ να εκτελεί πρώτη. Με ένα πέναλτι να έχει χαθεί για κάθε ομάδα ο Σανσόν ήταν εκείνος που νικήθηκε από τον Ντιαλό στο κρίσιμο τελευταίο πέναλτι της Μαρσέιγ. Ο Μπουριγκό ήταν εύστοχος και η ομάδα της Βρετάνης πήρε την πρόκριση.

Eπιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x