Ισπανία

Ο Μίτσελ έδωσε την απάντηση στο γιατί έπιασε τα γεννητικά όργανα του Βαλντεράμα (video)

Ο Μίτσελ σήμερα κλείνει τα 53 και μετά από 15 χρόνια έδωσε επιτέλους την απάντηση τι ήταν εκείνο που τον έκανε να πιάσει τα γεννητικά όργανα Κάρλος Βαλντεράμα σε εκείνο το Ρεάλ-Ράγιο.

Είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες φάσεις στα ισπανικά γήπεδα και φυσικά η φάση που στιγμάτισε την καριέρα τους Μίτσελ. Φυσικά μιλάμε για εκείνο το ματς τη σεζόν 1991-1992, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ράγιο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όταν είχε πιάσει τα γεννητικά όργανα του Κάρλος Βαλντεράμα.

Με αφορμή τα γενέθλια του που είναι σήμερα – κλείνει τα 53 - έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο λόγο που τον είχε οδηγήσει σε μια ενέργεια που του κόστισε βαριά «καμπάνα» από την UEFA.

«Υπήρχαν προβλήματα με τον Βαλντεράμα στη διάρκεια του αγώνα. Αυτός μιλούσε σε παίκτη μας που δεν μιλούσε ισπανικά, τον Προσινέτσκι και του έλεγε αν θα του πιάσει τα γεννητικά όργανα. Τα ίδια έλεγε και στον Φερνάντο Ιέρο. Και τότε στράφηκε και σε εμένα και γύρισα και του τα έπιασα. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έλεγαν ότι προκάλεσα» δήλωσε ο Μίτσελ.

Μάλιστα απάντησε και στα σχόλια περί... ομοφυλοφιλίας που έχουν γίνει κατά καιρούς για τον ίδιο. «Είναι κάτι που δεν με επηρεάζει. Δεν με αφορά. Τις προάλλες με ρώτησαν στο twitter αν είναι ομοφυλόφιλος. Δεν έχω κάτι με τους ομοφυλόφιλους, σέβομαι όλους τους ανθρώπους» ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x