Ιταλία

Ο Μουρίνιο αποφασίζει για Μανωλά στη Γιουνάιτεντ

Μόνο αν ο Ζοσέ Μουρίνιο ανάψει το «πράσινο» φως θα προχωρήσει η διαδικασία απόκτησης του Κώστα Μανωλά από τη Ρόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αποκαλύπτουν νέα δημοσιεύματα.

Με την οριστικοποίηση της πρόσληψης του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σειρά παίρνουν τα μεταγραφικά ζητήματα των «κόκκινων διαβόλων» και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Κώστα Μανωλάς.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο Έλληνας σέντερ μπακ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους αμυντικούς που μπορούν να ενισχύσουν την άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως αποκαλύπτει σήμερα το «goal.com», μόνο αν ο Ζοσέ Μουρίνιο ανάψει το «πράσινο» φως θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα υπήρξαν απ’ ευθείας συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ και τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η Μάντσεστερ αποφάσισε να μην προχωρήσει άμεσα σε επίσημη πρόταση στη Ρόμα, αφού πρώτα ήθελαν τη συγκατάθεση του τεχνικού της νέας αγωνιστικής περιόδου, είτε αυτός ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο είτε τελικά παρέμενε ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x