Αγγλία

Ο Μουρίνιο «ξεχώρισε» Ντέλε, Ντάιερ και Κέιν στην πρώτη του προπόνηση (vid)

Ο Πορτογάλος κόουτς έκανε προπόνηση για πρώτη φορά με τη φόρμα της Τότεναμ, στην τρίτη ομάδα που αναλαμβάνει στην Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφοντας στους πάγκους έπειτα από περίπου έναν χρόνο.

Με αρκετά καλή διάθεση και με σκοπό αρχικά να φέρει τους παίκτες κοντά του γνωρίζοντας πως αρκετοί εξ αυτών στεναχωρήθηκαν με την απόλυση του Ποτσετίνο, ο Μουρίνιο φαίνεται πως ξεχώρισε τους Ντέλε Άλι, Κέιν και Ντάιερ στο πρώτο του πρόγραμμα με τη νέα του ομάδα, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Πορτογάλος κόουτς έκανε προπόνηση για πρώτη φορά με τη φόρμα της Τότεναμ, στην τρίτη ομάδα που αναλαμβάνει στην Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφοντας στους πάγκους έπειτα από περίπου έναν χρόνο μετά την απόλυσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προτού καλά – καλά ξημερώσει στην Αγγλία, στις 06:30 το πρωί, ανακοινώθηκε η πρόσληψή του, το απόγευμα αυτός βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο, οι παίκτες επιδόθηκαν στις ασκήσεις που είχε ετοιμάσει το νέο τεχνικό επιτελείο και ο Ζοσέ φρόντισε για αρχή να δείξει έναν άλλο, αρκετά πιο χαλαρό εαυτό.

Δείτε όσα συνέβησαν, στο παρακάτω βίντεο:






Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x