Ισπανία

Ο Μουρίνιο παρηγορούσε τον Εσιέν, όταν οι παίκτες της Ρεάλ τον είχαν γράψει στα γενέθλια του

Έχει τον τίτλο του σκληρού και απόμακρου, όμως κάποιες φορές ήταν στο πλευρό των παικτών του. Ο λόγος για τον Μουρίνιο, που στάθηκε στον Εσιέν όταν τον είχαν «γράψει» οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, έχει καλλιεργήσει το προφίλ του σκληρού, του απρόσιτου και του ανθρώπου που δεν θέλει πολλά – πολλά. Όμως υπάρχουν περιστατικά, όπως εκείνο που έχει πρωταγωνιστές εκείνον και τον Μάικλ Εσιέν, που δείχνουν το πιο ανθρώπινο πρόσωπο του Special One.

Το 2012, όταν ο Μουρίνιο είχε παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον Γκανέζο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ήταν εκείνος που παρηγόρησε τον Εσιέν σε μια δύσκολη φάση του στην ομάδα.

Ο Εσιέν διοργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων για να γιορτάσει τα 30α γενέθλια του και όπως ήταν λογικό, είχε καλέσει όλη την ομάδα των «μερένχες». Οι παίκτες της Ρεάλ όμως, με εξαίρεση τον Μόντριτς και τον Ρικάρντο Καρβάλιο που ήταν συμπαίκτες και στη Τσέλσι, δεν πήγε κανείς στο πάρτι...

Σύμφωνα με τη Marca, αυτό ήταν κάτι που προβλημάτισε τον Εσιέν για το πόσο επιθυμητός είναι στην ομάδα, με τον Μουρίνιο να προσπαθεί να του αποδείξει ότι αυτό ήταν τυχαίο και όχι κάτι προσωπικό...

Μάλιστα, ο Πορτογάλος, ήταν αυτός που βοήθησε τον Εσιέν να πάει παρακάτω και να μην αφήσει να επηρεάσει την παρουσία του στη Μαδρίτη, αυτό το περιστατικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x