Γενικά

Ο Μπέκαμ θέλει Σολάρι για τον πάγκο της Ίντερ Μαϊάμι

Tον πρώην προπονητή της Ρεάλ Σαντιάγκο Σολάρι θέλει η ομάδα του Μπέκαμ, Ίντερ Μαϊάμι, για να γίνει ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της ομάδας.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ίντερ Μαιάμι, θα αποτελεί από την επόμενη σεζόν μέλος του MLS και θέλει τον Σαντιάγκο Σολάρι για τον πάγκο του συλλόγου. Οι δύο τους είχαν συνυπάρξει στην Ρεάλ Μαδρίτης για δύο χρόνια και σύμφωνα με το «Athletic», ο Άγγλος σταρ χειρίζεται προσωπικά τις συζητήσεις.

Ο Αργεντίνος τεχνικός είχε καθοδηγήσει τη «Βασίλισσα» για 32 αγώνες μετά την απόλυση του Ζουλιέν Λοπετέγκι. Σημαντικό πλεονέκτημα του είναι το γεγονός πως χειρίζεται καλά την αγγλική γλώσσα, πράγμα σπάνιο για ισπανόφωνους προπονητές. Ενώ, λόγω της καταγωγής του μπορεί να βοηθήσει τον «νεαρό» ακόμα σύλλογο, να προσεγγίσει παίκτες από τη Λατινική Αμερική, όπως κάνουν αρκετές ομάδες από το MLS.

Αυτά τα πλεονεκτήματα σε συνδυασμό με την προσωπική σχέση των Μπέκαμ και Σολάρι τον καθιστούν πρώτη επιλογή για τη θέση, παρότι έχουν ακουστεί ονόματα όπως αυτά των Τζενάρο Γκατούζο και Κάρλο Αντσελότι.

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x