Stoiximan Super League

Ο Μπογέ προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στον Ατρόμητο (pics)

Μπορεί όλοι να περίμεναν ότι το φιλικό με την ΑΕΚ θα ήταν για τον Ατρόμητο μία πρόβα τζενεράλε, αλλά δεν αποδείχθηκε αυτό και τελικά η ζημιά είναι μεγαλύτερη από τα κέρδη για τους Περιστεριώτες.

Ανέκαθεν ο Νταμίρ Κάναντι είχε δική του λογική και οπτική για ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο.

Κατηγορήθηκε στην αρχή για αυτό, λοιδορήθηκε ενώ μερικοί τον έστειλαν στο ταμείο ανεργίας πριν από το πρώτο επίσημο ματς της θητείας του στον Ατρόμητο.

Του Παύλου Κουστέρη

Τα πεπραγμένα δείχνουν ότι ο Αυστριακός δικαιώνεται, οπότε οι υπόλοιποι βλέπουμε.

Τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, λοιπόν, ο προπονητής του Ατρόμητου κάθε άλλο παρά σαν πρόβα τζενεράλε εν όψει Ντιναμό Μπρεστ την αντιμετώπισε, καθώς παρέταξε μια ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να είναι αυτή στη Λευκορωσία, ούτε σε πρόσωπα, ούτε σε σχηματισμό.

Οι δύο ενδεκάδες του Ατρόμητου ανά ημίχρονο:

Α’ ημίχρονο:

inner

Β’ ημίχρονο:

inner

Άρα συμπεράσματα και αναλύσεις για το τι πρόκειται να δούμε από τον Ατρόμητο στο παιχνίδι της Πέμπτης θα ήταν εντελώς ατυχές και άτοπο να γίνουν, τουλάχιστον με βάση τα όσα είδαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το ενθαρρυντικό είναι ότι σε ατομικό επίπεδο, ο Ενσικουλού δείχνει να έχει πατήσει... γκάζι και να φτάνει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του που ήταν πιο μπροστά, αφού και στο φιλικό με την «Ένωση» έδειξε να λύνεται, να βγαίνει από το... καβούκι του, καθώς επιζητούσε την ευθύνη της κατοχής της μπάλας, ζητώντας το κάτι παραπάνω, ενώ και στα τρεξίματά του φάνηκε... ξεπιασμένος σε σχέση με την κατάσταση που ήταν πριν από μία εβδομάδα.

Ωστόσο, όλα αυτά ο Νταμίρ Κάναντι τα ήξερε και πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Δεν περίμενε να του πει κανένας ότι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας ακόμα και όταν δεν είναι στο 100% αποτελούν το δίδυμο κεντρικών αμυντικών με τη καλύτερη χημεία στη Super League, δεν περίμενε αυτό το φιλικό για να δει ότι ο Μάντσον θα είναι και φέτος εκ των κορυφαίων αμυντικών χαφ στο πρωτάθλημα, δεν περίμενε αυτό το φιλικό για να δει το πόσες δουλειές μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο ο Κουλούρης.

Άρα για τον Ατρόμητο δεν υπάρχει κανένα κέρδος εν όψει Ντιναμό Μπρεστ, αλλά μόνο ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, το οποίο ακούει στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Κυριάκος Κιβρακίδης έχει χάσει έδαφος λόγω του διαστρέμματος που έχει υποστεί από το πρώτο φιλικό της σεζόν και ο Εμάνουελ Σάκιτς που είναι ο έτερος δεξιός οπισθοφύλακας τέθηκε off ελέω... Μπογέ.

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω του, αφού αποτελεί ένα από τα τελευταία αποκτήματα της ΑΕΚ, ωστόσο στην κατακλείδα της φιλικής αναμέτρησης για τον νέο παίκτη των «κιτρινόμαυρων» ήταν δύο σκληρά μαρκαρίσματα στον Καρασαλίδη και τον Σάκιτς, με τον δεύτερο να τον στέλνει για... ράμματα. Πρόκειται σαφώς για ένα ατυχές περιστατικό, αλλά για περιστατικό που δεν «σβήνεται» και το οποίο σίγουρα θα μπορούσε να αποφευχθεί από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε για φιλική αναμέτρηση.

Το άνοιγμα που υπάρχει στο πέλμα του Αυστριακού μπακ από τη σκαριά του Μπογέ είναι τεράστιο και φυσικά δεν θα είναι έτοιμος για τη Λευκορωσία. Σημειωτέον, ένα μαρκάρισμα που ο διεθνής κατά τ’ άλλα Σιδηρόπουλος, όχι μόνο δεν το τιμώρησε με κίτρινη (είχε τιμωρήσει σωστά προηγουμένως δύο παίκτες των Περιστεριωτών), αλλά δεν καταλόγισε καν φάουλ και αντιθέτως έκανε παρατηρήσεις στον πάγκο του Ατρόμητου.
Έτσι, ο Ατρόμητος στο παιχνίδι της Πέμπτης θα έχει πιθανότατα δεξί μπακ τον πιτσιρικά, Σπύρο Νάτσο, που όμως είναι «μεγαλωμένος» ως αμυντικός χαφ. Τουλάχιστον κόντρα στην ΑΕΚ έδειξε ότι την έχει τη θέση.

Ποιος ξέρει, άλλωστε; Ίσως αυτή είναι και η τεράστια ευκαιρία του νεαρού του Ατρόμητου ώστε να λογίζεται ακόμα πιο βάσιμα για μια λύση στο ρόστερ της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x