Stoiximan Super League

Ο νέος είναι ωραίος!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει για την εικόνα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς με τη Λουκέρνη και στέκεται στην απόδοση ενός ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με δεύτερη νίκη επί της Λουκέρνης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και στο μεγάλο λιμάνι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ερυθρόλευκοι και στο δεύτερο ματς με την ελβετική ομάδα.

Σίγουρα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Γκερέρο έκλεψαν την παράσταση καθώς κατάφεραν να σκοράρουν κι επί ελβετικού εδάφους, ωστόσο θα πρέπει να σταθούμε και σ’ έναν παίκτη που έκανε πολλή δουλειά στο χθεσινό ματς.

Έναν παίκτη που δείχνει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας πως έχει δυνατότητες να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους. Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά ο οποίος έδειξε πολύ ωραία πράγματα με το παιχνίδι του στην Ελβετία και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πολλούς λόγους να χαμογελά βλέποντας την ωριμότητα στο παιχνίδι του νεαρού μέσου.

Ο Καμαρά δείχνει πως βελτιώνεται μέρα με τη μέρα κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κέρδος για τον προπονητή του Ολυμπιακού, καθώς ο Πορτογάλος ξέρει πως μπορεί να βασιστεί και στον Καμαρά, αν θα χρειαστεί έξτρα λύση στην διάρκεια της σεζόν στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο Καμαρά έκανε πολύ ώριμο παιχνίδι, με συμμετοχή τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Πήρε πρωτοβουλίες για να βοηθήσει την ομάδα του στην εκδήλωση αντεπιθέσεων και είχε αυτοπεποίθηση στις κινήσεις του.

Έφτασε κοντά και στο γκολ μ’ ένα πολύ ωραίο σουτ στο πρώτο ημίχρονο και γενικότερα έδειξε πως είναι παίκτης που αξίζει να τον προσέξει ο προπονητής. Και είναι σίγουρο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων έχει πολύ καλή γνώμη για τον Καμαρά.

Ο Μοντέστο επέμεινε για την απόκτηση του 21χρονου μέσου τον περασμένο Γενάρη και η εισήγησή του έγινε δεκτή με τους πειραιώτες να προχωρούν στην απόκτηση του παίκτη. Ο μικρός λοιπόν δείχνει πως έχει τα προσόντα για να εξελιχθεί. Και το βασικό για τον Καμαρά είναι πως ο προπονητής του τον πιστεύει.

Τι σημαίνει αυτό; Μα πολύ απλά ότι ο Μαρτίνς θα δουλέψει με τον Καμαρά και δεν πρόκειται να τον «ξεχάσει» όταν θα μπουν στο βασικό σχήμα ο Νάτχο με τον Γκιγιέρμε. Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει «διάνα» με την απόκτηση του νεαρού άσου από την Γουινέα και ο μικρός καλείται να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα.

Το ταλέντο σίγουρα δεν του λείπει κι αυτό που πρέπει να κάνει ο Καμαρά είναι να δουλέψει καλά καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ευκαιρίες θα πάρει και στην συνέχεια. Αυτό είναι σίγουρο γιατί ο Μαρτίνς έχει σχηματίσει καλή άποψη για τον νεαρό μέσο. Το θέμα είναι να βρίσκεται ο παίκτης σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x