Αγγλία

Ο Νούνο Εσπίριτο προτεραιότητα της Άρσεναλ

Παρά τις φημολογίες για Βιεϊρά, Ποτσετίνο, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Αρτέτα, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο φαίνεται πως αποτελεί τον πρώτο στόχο της Άρσεναλ για να αναλάβει τις τύχες της.

Το βάρος της στην προσπάθεια να «ψήσουν» τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κανονιέρηδων», έχουν ρίξει οι άνθρωποι της Άρσεναλ, μετά και την απόλυση του Ουνάι Έμερι.

Μπορεί εδώ και λίγες μέρες ο Φρέντι Λιούμπεργκ να έχει αναλάβει τις τύχες των Λονδρέζων ως υπηρεσιακός προπονητής, ωστόσο η διοίκηση της ομάδας θέλει να προχωρήσει στις απαραίτητες συζητήσεις με τον 45χρονο τεχνικό της Γουλβς και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Ωστόσο οι «λύκοι» είναι αυτοί που πρέπει να δώσουν την συγκατάθεσή τους στον Πορτογάλο για να συνομιλήσει και να διαπραγματευτεί με την Άρσεναλ, για να προχωρήσουν τα πράγματα.

Η περίπτωση του Νούνο Εσπίριτο όμως δεν είναι η μοναδική, αφού σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα «παίζουν» δυνατά και τα ονόματα των Βιεϊρά, Ποτσετίνο, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και Αρτέτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x