Γενικά

«Ο Ντε Γιονγκ θα γίνει ο καλύτερος μέσος του κόσμου»

Αποθέωσε τον Ντε Γιονγκ ο τεχνικός της Βόρειας Ιρλανδίας, ο οποίος τόνισε ότι όλο το παιχνίδι της ομάδας του στο χθεσινό ματς με την Ολλανδία επικεντρώθηκε στο πως θα μείνει «ήσυχος» ο 22χρονος χαφ.

Ως ο καλύτερος μέσος του κόσμου θεωρεί ο τεχνικός της Βόρειας Ιρλανδίας, Μάικλ Ο’ Νιλ, ότι θα εξελιχθεί ο Φρένκι ντε Γιονγκ στο σύντομο μέλλον.

«Για μένα είναι ένας από τους καλύτερους νεαρούς μέσους στον κόσμο. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να γίνει ο κορυφαίος και αυτό όχι στο μακρινό μέλλον», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ο’ Νιλ μετά τη χθεσινή ήττα της ομάδας του από την εθνική Ολλανδίας.

Ο τεχνικός της Βόρειας Ιρλανδίας, μάλιστα, εξήγησε πως όλο το πλάνο του βασιζόταν στο πως θα «απενεργοποιηθεί» ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

«Το παιχνίδι μας επικεντρώθηκε στο πως θα κρατήσουμε ήσυχο τον Ντε Γιονγκ. Αναθέσαμε στον Πάντι ΜακΝέρ να μαρκάρει τον Ντε Γιονγκ. Θεωρώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά, καθώς τον περιορίσαμε στον χώρο δράσης του, κάτι που θέλαμε. Συνήθως προωθείται περισσότερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο 50χρονος προπονητής.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x