Euro 2024

Ο Ντέλε Άλι ξεκαθάρισε σε ποιον πήγαινε η χειρονομία (pic)

Ο διεθνής Άγγλος απολογήθηκε για την κίνησή του και εξήγησε πως επρόκειτο απλώς για ένα αστείο.

Σε μία –κατά τα άλλα- καλή βραδιά για την Εθνική ομάδα της Αγγλίας, πολλοί αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο αποδέκτης του… μεσαίου δαχτύλου του Ντέλε Άλι ο οποίος το ύψωσε και μάλιστα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την κάμερα να το κάνει.

Οι περισσότεροι πίστεψαν ότι προοριζόταν για τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Σλοβακία, όμως –μετά το τελευταίο σφύριγμα- ο ίδιος ο παίκτης φρόντισε όχι μόνο να απολογηθεί αλλά και να αποκαταστήσει την αλήθεια αυτής την όχι και τόσο κολακευτικής κίνησης.

«Απλώς για να το ξεκαθαρίσω, η αποψινή μου χειρονομία ήταν ένα αστείο μεταξύ εμού και του καλού μου φίλου Κάιλι Γουόκερ! Ζητώ συγνώμη σε περίπτωση που προσέβαλα κάποιον! Σπουδαία νίκη απόψε», ήταν η ανάρτηση που προβλήθηκε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.




Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ προσπάθησε –κατά κάποιον τρόπο- να καλύψει τον 21χρονο ποδοσφαιριστή, επιβεβαιώνοντας όλα τα παραπάνω: «Δεν το έχω δει αλλά ενημερώθηκε. Ο Ντελε και ο Κάιλ αστειευόντουσαν και ο Ντέλι έκανε την χειρονομία».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «λιονταριών» συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω αν και από ποια γωνία έγινε ορατή η συγκεκριμένη εικόνα. Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας αλλά αυτό μου είπαν και εγώ το δέχομαι».

Το αρμόδιο όργανο της FIFA θα αποφανθεί για το αν θα τιμωρηθεί ή όχι ο παίκτης, αφού εξετάσει τι έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x