Stoiximan Super League

Ο Ντέλετιτς οδηγεί τον Αστέρα στα πλέι οφ!

Ο Ντέλετιτς σκόραρε ξανά, χαρίζοντας ακόμη μία νίκη στον Αστέρα Τρίπολης μέσα στον Βόλο (0-1), και οι Αρκάδες ανέβηκαν στην έκτη θέση και... βλέπουν πλέι οφ!

Έχει πάρει από το χέρι τον Αστέρα Τρίπολης και τον οδηγεί στα πλέι οφ ο Μίλος Ντέλετιτς!

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε το δεύτερο τέρμα του σε τρία ματς με τον Αστέρα και έδωσε στους Αρκάδες ακόμη μία νίκη, αυτή τη φορά μέσα στον Βόλο με 1-0. Κάπως έτσι, με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ανέβηκε στην έκτη θέση (παρέα με την Ξάνθη) και... βλέπει την είσοδό της στα πλέι οφ να πλησιάζει!

Έχασε έδαφος και πολύ δύσκολα θα καταφέρε να μπει στην εξάδα ο Βόλος, που ήταν κάκιστος στο σημερινό παιχνίδι και δεν έφτιαξε ούτε... μισή φάση, μένοντας στους 26 βαθμούς.

Το ματς

Κάκιστο το πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, ψάχναμε τις φάσεις με το... κυάλι και ο ρυθμός ήταν αργός και βαρετός. Οι δύο ομάδες δεν έδειχναν διάθεση να πάρουν ρίσκα, αφού ήξεραν πόσο σημαντική ήταν η σημερινή αναμέτρηση αναφορικά με την «μάχη» για την είσοδο στα πλέι οφ. Ο διαιτητής προσπαθούσε να βοηθήσει με τον τρόπο του αφού δεν σφύριζε συχνά αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να αλλάξει την ροή του αγώνα.

Κάπου εκεί, βέβαια, οι Αρκάδες... γύρισαν τον διακόπτη και μέσα σε ένα τρίλεπτο δημιούργησαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 35’ ο Μπαράλες είδε την κεφαλιά του να σταματάει στο δεξί δοκάρι, αμέσως μετά ο Τσίκα έσωσε την ομάδα του πριν περάσει η μπάλα την γραμμή στο σουτ του Κρέσπι, ενώ στο 37’ η κεφαλιά του Σουάρεθ έφυγε λίγο άουτ. Αφού οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν γκολ σε κάποια από τις τρεις αυτές φάσεις, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα μιας και οι γηπεδούχοι είχαν κακό πρόσωπο και ήταν παράλληλα ακίνδυνοι.

Οι δύο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους, θέλοντας να αλλάξουν τα πράγματα και αυτός που το κατάφερε ήταν ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς. Και αυτό διότι πέρασε τον Χαουρέγκι στο 80ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο και έξι λεπτά μετά αυτός έδωσε την ασίστ στον Ντέλετιτς, ο οποίος με άψογο τελείωμα νίκησε τον Γκαραβέλη για το 1-0 υπέρ του Αστέρα που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Τσίκα, Δημόπουλος, Λύρατζης (80' Κάσες), Τσαούσης, Κανταμουρό (46' Τόρες), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64' Ντεντάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μουνάφο, Μαρκ Φερνάντεθ (80' Χαουρέγκι), Ντέλετιτς (90' Τασουλής), Κρέσπι (57' Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπαράλες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x