Stoiximan Super League

Ο Ντέμης αναλύει το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ και λέει μια εκπληκτική ιστορία!

Φορμαρισμένος -όπως πάντα όταν ερχόταν ντέρμπι- εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM. Διαβάστε τι είπε για το ΟΣΦΠ-ΑΕΚ και τη φοβερή ιστορία που διηγήθηκε για τον… Αντσελότι.

Απολαυστική ήταν μια ακόμα εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σε ένα γεμάτο δίωρο, όπου μαζί με τον Αλέξη Σπυρόπουλο, φιλοξένησαν στο στούντιο τους Ηλία Ατματσίδη και Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο πρώην παίκτης και πρόεδρος της «Ένωσης» έδειξε… φορμαρισμένος.

Αφού προσέγγισε λοιπό το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και εξήγησε τους λόγους που δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει προπονητής, αναφέρθηκε στην Ατλέτικο και διηγήθηκε μια εκπληκτική ιστορία για το «μανιάτικο» που λόγω ΑΕΚ έχει κρατήσει η μητέρα του στον Κάρλο Αντσελότι.


Αναλυτικά τα σχόλια του Ντέμη Νικολαΐδη

Για όσα έχουν δείξει Ολυμπιακός και ΑΕΚ μέχρι τώρα: «Τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι ο Τιμούρ μπορεί να φτιάξει την ΑΕΚ όπως την σκέφτεται και να βρει περισσότερες λύσεις. Πάντα προσέχει την άμυνά του. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες στην επίθεση, που είναι καλοί και μπορούν με ατομικές ενέργειες να πάρουν ένα ματς. Δεν είναι δεμένος ακόμα και αυτό φαίνεται στην άμυνά του. Βέβαια, αυτά μπορεί να μην τα δούμε καν στο ντέρμπι. Ό,τι κι αν έχει γίνει μέχρι σήμερα, μπορεί να μην φανεί και να φανούν οι προσωπικότητες των παικτών και η ψυχολογία να κάνουν το ματς όπως δεν το έχουμε φανταστεί. Πρόβλεψη σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει με τίποτα».

Για την δουλειά του προπονητή: «Δεν θα μπορούσα να την κάνω ποτέ. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, όσο οι άλλοι τα Σαββατοκύριακα έκαναν κάτι άλλο, εμείς παίζαμε μπάλα. Δεν θα φανταζόμουν ξανά να γίνω προπονητής και να μην έχω Σαββατοκύριακο στη ζωή μου, να εξαρτώμαι από τους άλλους για ένα αποτέλεσμα και ειδικά να το κάνω αυτό στην Ελλάδα! Βλέπουμε να φεύγουν προπονητές μετά από πέντε παιχνίδια.

Προσωπικά, δεν προλαβαίνω να βγάλω συμπέρασμα. Κάπου διάβασα για έναν προπονητή υπό αμφισβήτηση. Όταν γίνεται αυτό, ο προπονητής έχει τελειώσει. Όταν οι παίκτες στα αποδυτήρια καταλαβαίνουν ότι γίνεται κάτι τέτοιο, χάνουν τον σεβασμό του. Ακόμα και αν έχεις αποφασίσει να τον διώξεις, μέχρι να φύγει πρέπει να τον θεωρείς τον καλύτερο στον κόσμο. Δεν θυμάμαι κανέναν προπονητή υπό αμφισβήτηση να κέρδισε και να έμεινε στην ομάδα»
.

Για τον Μπέντο: «Αυτή τη στιγμή νιώθει ότι μπορεί να χάσει τη δουλειά του, έχοντας να διαχειριστεί μια νέα ομάδα, επί της ουσίας. Έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός, έπρεπε να κερδίσει, αλλά δεν του έκατσε το αποτέλεσμα. Σε τι ψυχολογία μπορεί να βρίσκεται ένας προπονητής; Είδα τον Ολυμπιακό με πολύ καλούς παίκτες, που θέλει χρόνο να προσαρμοστεί. Ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Ολυμπιακός είναι ακόμα τόσο έτοιμες. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, που έχουν τον ίδιο προπονητή από πέρυσι, είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ίσως παίζει ρόλο αυτό. Είναι πιο εύκολη η δουλειά του Ίβιτς και του Στραματσόνι».

Για την Ατλέτικο: «Φέτος βλέπω όλα τα στοιχεία του Σιμεόνε, σε μια πιο επιθετική ομάδα. Αυτό σχεδόν οφείλεται σε ταλέντο που έχει μπει στην ομάδα. Οι παίκτες πατάνε καλύτερα στα πόδια τους. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί παίζει ο Τόρες, αφού δεν έχει ρέντα. Στο ματς με την Μπάγερν έκανε τρομερή δουλειά, έχει τρέξει πολύ. Δεν τον έβαλε τυχαία ο Σιμεόνε. Ναι, δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά τη δουλειά που ήθελε ο Σιμεόνε την έκανε. Ο Τσόλο κατάφερε την Ατλέτικο από αουτσάιντερ να λογίζεται εξίσου φαβορί.

Κάθε χρόνο αναρωτιόμαστε τι παραπάνω μπορεί να κάνει η Ατλέτικο και κάθε χρόνο μαζί με αυτήν θεωρώ πως εξελίσσεται η οπτική του Σιμεόνε στο ποδόσφαιρο. Αυτό, αν το αποδείξει θα κάνει μεγάλη καριέρα. Ότι μπορεί να εξελιχθεί, να μην έχει κολλήματα, να αλλάζει τη μορφή της ομάδας του».


Για το… πρόσωπο-έκπληξη που χάρηκε για τη νίκη της Ατλέτικο και την ήττα του Αντσελότι: «Είδα το ματς της Ατλέτικο με την Μπάγερν με κάτι φίλους μου, εκτός σπιτιού. Στο σπίτι είχαν έρθει οι γονείς μου για να μας δουν. Το πρωί που ξύπνησα συζητούσα με τον πατέρα μου για το παιχνίδι και μας άκουσε η μητέρα μου.

Έρχεται τρέχοντας και με ρωτάει “τι έκανε η Ατλέτικο χθες”. Της απαντάω τι έγινε και μου λέει “δύο φορές χάρηκα τώρα. Μια γιατί κέρδισε η Ατλέτικο και μια για τον Αντσελότι”. Την κοιτάω απορημένος και μου λέει “Ξεχνάς τι μας έκανε με τη Λιλ”. Θυμόταν ακόμα το Μίλαν-Λιλ, όταν κέρδισε η Λιλ στο “Σαν Σίρο” και χάσαμε την πρόκριση! Η μητέρα μου έχει βάλει στόχο τον Αντσελότι από τότε! Εγώ δεν θυμόμουν καν ότι ήταν προπονητής εκεί, το γκούγκλαρα για να σιγουρευτώ! Με μάλωσε κιόλας, “εσύ ξεχνάς, αλλά εγώ δεν ξεχνάω”. Ήταν ένα αδιάφορο παιχνίδι γι’ αυτούς, δεν σκέφτηκαν το παιχνίδι. Είχαν ήδη προκριθεί».


Για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν ένα ματς μόνοι τους, αλλά δεν με ελκύει το ποδόσφαιρο που παίζει, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Έχει μαζευτεί με τον Ζιντάν, αλλά βασίζεται σε ατομικές ενέργειες. Μέσα στο Μπερναμπέου κάποιες φορές, βέβαια, κάνει εξαιρετικά πράγματα».

Για τον Κλάους Αθανασιάδη: «Καταρχάς έβαλε τρομερό γκολ χθες. Παίρνει καλές θέσεις στην περιοχή, είναι μέσα στις φάσεις. Έχω πολύ καλή άποψη για τον Κλάους. Τον συμπαθώ και για έναν λόγο παραπάνω. Ίσως επειδή το έχω ζήσει. Οι οπαδοί μια τον θέλουν, μια όχι. Όλοι έχουν άποψη για τα πάντα, για το αυτοκίνητό του. Ό,τι ονειρεύεται ένας οπαδός του ΠΑΟΚ (σ.σ. να ξεκινήσει από ball boy και να καταλήγει να βάζει γκολ με τη φανέλα του) ο Κλάους το έχει κάνει».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια όταν ήταν ποδοσφαιριστής: «Με θυμάμαι να τον κοιτάω και να σκέφτομαι “τι κάνει αυτός εδώ”; Ήταν μια ταχύτητα πάνω. Απίστευτος παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x