Ισπανία

Ο Ντιέγκο Άλβες προσπάθησε να σπάσει τα νεύρα του Μέσι αλλά… απέτυχε! (pics&vid)

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε τη Βαλένθια με πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τον Ντιέγκο Άλβες να προσπαθεί πριν την εκτέλεση να σπάσει τα νεύρα του Μέσι, ο οποίος τελικά δεν… συγκινήθηκε ιδιαίτερα!

Το ότι είναι ο κορυφαίος στο είδος του (σσ. στο να πιάνει πέναλτι) το γνωρίζουν άπαντες. Ωστόσο, το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε κάποιος που του χάλασε το σερί! Ο λόγος για τον Ντιέγκο Άλβες, που δεν κατάφερε να… βγάλει το πέναλτι του Λιονέλ Μέσι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τη Μπαρτσελόνα να περνάει δια πυρός και σιδήρου (3-2) από την έδρα της Βαλένθια.

Πριν, βέβαια, ο Μέσι ευστοχήσει στο πέναλτι, ο Ντιέγκο Άλβες είχε προσπαθήσει να εκνευρίσει τον Αργεντινό μπας και το χάσει! Αρχικά, πήρε τη μπάλα και την έκρυψε στο πίσω μέρος της φανέλας του, με τον Ράκιτιτς να τον βλέπει και να τρέχει να του την παίρνει. Στη συνέχεια πήγε και κούνησε τη μπάλα από το σημείο του πέναλτι. Ούτε αυτό, όμως, αρκούσε για να χάσει τη συγκέντρωσή του ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ούτε και ο πορτιέρε της Βαλένθια είχε πει την τελευταία του λέξη. Την ώρα που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν για το πέναλτι που -ορθώς- δόθηκε, ο Άλβες μίλαγε στο αυτί του Μέσι προσπαθώντας να τον κάνει να χάσει τη συγκέντρωσή του, να τον νευριάσει για να αστοχήσει από την άσπρη βούλα. Τίποτα από αυτά, πάντως, δεν ήταν αρκετά με τον 29χρονο άσο να νικάει τον Ισπανό τερματοφύλακα και να χαρίζει τη νίκη στους «μπλαουγκράνα».

inner

inner


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x