Ιταλία

«Ο Ντιμπάλα θα φύγει το καλοκαίρι»

Για το μέλλον του Πάουλο Ντιμπάλα μίλησε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι 21χρονος άσος θα πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την πώληση του Πάουλο Ντιμπάλα προανήγγειλε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Ο ισχυρός άνδρας των «ροσανέρο» τόνισε ότι ο Αργεντινός θα πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία ή σε άλλη χώρα.

«Είναι ξεκάθαρο ο Πάουλο θα φύγει. Ήδη ψάχνουμε για έναν άλλο επιθετικό. Δεν ξέρω αν θα μείνει Ιταλία ή θα πάει σε άλλη χώρα. Είναι 50-50. Μετά το Πάσχα, θα συναντηθούμε με τον ατζέντη του Ντιμπάλα, ο οποίος κοιτάζει τις προοπτικές που έχει ο παίκτης», ήταν τα λόγια του 73χρονου που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι έχει έρθει σε επαφή με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Τζιουζέπε Μαρότα.

«Έχω έρθει σε επαφές με τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Τζουζέπε Μαρότα, που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του, όμως, του είπα ότι πρέπει να βιαστεί, καθώς υπάρχουν και άλλες ομάδες που θέλον τον Πάουλο», είπε ο Ιταλός πρόεδρος που, στο τέλος, τόνισε ότι και ο Ντε Λαουρέντις έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο φορ.

«Και ο Ντε Λαουρέντις έχει επικοινωνήσει μαζί μου, καθώς θέλει να πάρει τον Ντιμπάλα στην Νάπολι. Του ξεκαθάρισα, όμως, ότι δεν θα επαναληφθεί ό,τι είχε γίνει με τον Καβάνι. Αυτή τη φορά θα πρέπει να δώσει πολλά», κατέληξε.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Παλέρμο, έχοντας σημειώσει 12 γκολ σε 28 εμφανίσεις σε Serie A και Copa Italia.

Ήδη, το όνομά του έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες, καθώς, εκτός από τις Γιουβέντους και Νάπολι, ενδιαφέρον φαίνεται να έχουν δείξει και 'αλλοι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x