Ιταλία

Ο Ντοναρούμα ελπίζει στη Γιουβέντους

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα όσον αφορά την έξοδο της Μίλαν στο Champions League για την επόμενη σεζόν.

Την ελπίδα πως η Γιουβέντους θα κάνει το καθήκον της απέναντι στην Αταλάντα εξέφρασε ο Ντοναρούμα, σε δηλώσεις που παραχώρησε στη «Sport Mediaset» .

«Εμείς πραγματικά το πιστεύουμε, πάμε να κερδίσουμε τα δύο τελευταία παιγνίδια και θα δούμε τι θα συμβεί. Ελπίζω πως η Γιουβέντους θα κάνει τη δουλειά της, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτό μας και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος», τόνισε ο 20χρονος τερματοφύλακας των «ροσονέρι».

Η ομάδα του Μιλάνου έχει το άγχος, διότι μόνο μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν για την απόκτηση μίας εκ των θέσεων που οδηγούν στο Champions League, σε αντίθεση με την Αταλάντα που έχει το προβάδισμα της τέταρτης προνομιούχου θέσης.

Ο σύλλογος από το Μπέργκαμο παίζει στο Τορίνο κόντρα στην πρωταθλήτρια Γιουβέντους, την ίδια ώρα που η Μίλαν θα φιλοξενεί την Φροζινόνε, έχοντας θεωρητικά πιο εύκολο έργο στην προτελευταία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν.

Επιμέλεια: Ταξιάρχης Ντότσικας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x