Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός από… κόσκινο - Τι επεσήμανε ο Δώνης στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Δώνης πέρασε από ακτίνες «Χ» τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν αμυντικά και επιθετικά.

Ο Ολυμπιακός από… κόσκινο.

Ο Γιώργος Δώνης αφιέρωσε την Παρασκευή πολύ χρόνο για να αναλύσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού τον τρόπο που θέλει να προσεγγίσει το ντέρμπι της Κυριακής (22/09, 20:30). Έδειξε video με στιγμιότυπα από τους τελευταίους αγώνες των Πειραιωτών και αρκετές από τις φάσεις ήταν από την πρόσφατη αναμέτρηση με την Τότεναμ.

Ανέλυσε τη στρατηγική που έχει στο μυαλό του για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» και επεσήμανε τα σημεία τα οποία πρέπει να προσέξουν οι γηπεδούχοι τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και στον επιθετικό. Ζήτησε συνοχή ανάμεσα στις γραμμές, τονίζοντας ότι ο αντίπαλος έχει γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και τούμπαλιν. Μάλιστα, τόνισε ότι πρέπει να αποφευχθούν τα εύκολα λάθη και το «πούλημα» της μπάλας. Όπως, άλλωστε, συνέβη στα πρώτα τρία ματς του πρωταθλήματος και κυρίως κόντρα σε ΟΦΗ και Άρη.

Επέμεινε πολύ στον τρόπο επίθεσης της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και ανέλυσε τον τρόπο ανάπτυξης της απέναντι σε οργανωμένες άμυνες. Έκανε ειδική αναφορά στις επιθέσεις από τα άκρα που κάνει ο Ολυμπιακός και στη συνεργασία των εξτρέμ με τα μπακ. Εννοείται ότι αφιέρωσε αρκετό χρόνο για τον τρόπο επίθεσης του Παναθηναϊκού στα σημεία που θα έχει την κατοχή της μπάλας, ώστε να απελευθερώνεται από το πρέσινγκ των φιλοξενούμενων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x