Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός είναι μπροστά στην «κούρσα» με ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι πολύ σημαντική για τον Ολυμπιακό, καθώς αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα των ερυθρόλευκων αλλά και στο μέτωπο των ανανεώσεων. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Ο Ολυμπιακός θα συζητήσει με τον Φορτούνη για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ετοιμάζεται ν’ ανακοινώσει δύο μεταγραφές (Μπρούνο και Σεμέδο) και παράλληλα εντείνει τις προσπάθειες του για απόκτηση επιθετικού.

Ο Μαρτίνς επιστρέφει σε δύο μέρες στην Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό για την εφαρμογή του πλάνου του πως η ομάδα του Πειραιά κράτησε τον Ζοσέ Σα.

Αυτό που διακρίνει κάποιος στον τρόπο που δραστηριοποιείται φέτος ο Ολυμπιακός είναι ότι οι πειραιώτες βρίσκονται σε διαδικασία να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα βασικά τους μεταγραφικά θέματα.

Παρατηρεί μάλιστα κάποιος ότι στην άτυπη «κούρσα» των μεταγραφικών εξελίξεων ή αν προτιμάτε της γενικότερης διαμόρφωσης του ρόστερ, οι πειραιώτες έχουν ένα προβάδισμα έναντι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που φανερώνει πολλά και για την προεργασία που είχε κάνει ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς σε συνεργασία με την διοίκηση του συλλόγου.

Ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Μοντέστο για την μεταγραφική ενίσχυση των ερυθρόλευκων, αρκετό καιρό πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Είχαν γίνει οι πρώτες κουβέντες, επιλέχθηκαν οι πρώτοι στόχοι κι αυτό έδωσε την δυνατότητα στους ερυθρόλευκους να κάνουν τις πρώτες τους κινήσεις χωρίς να υπάρξει χρονοτριβή.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είναι μπροστά από τους δύο δικέφαλους σε ότι αφορά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και βέβαια η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμίσουμε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει από τον περασμένο Γενάρη τον Μπα, ενώ έχουν «κλείσει» και τον Ντουρμισάι από τον Πανιώνιο.

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ερυθρόλευκων εξελίσσεται όπως θέλει ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού κι αυτό είναι πολύ σημαντικό ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στα τέλη Ιουλίου.

Ο Μαρτίνς επιστρέφει, όπως προαναφέραμε, στην Ελλάδα την Τετάρτη και η άφιξη του Πορτογάλου στο Ρέντη θα δρομολογήσει εξελίξεις σε αρκετά θέματα της ομάδας του λιμανιού.

Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για τον βαθμό ετοιμότητας που θα έχουν οι ερυθρόλευκοι στα τέλη Ιουλίου, ότι κινούνται με γοργούς ρυθμούς σε ότι έχει να κάνει με την διαμόρφωση του ερυθρόλευκου ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x