Stoiximan Super League

«Ο Ολυμπιακός έχει διαφορά…»

Για την διαφορά ποιότητας του Ολυμπιακού συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος έκανε λόγο ο Γιάννης Μαντζουράκης στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Καλλονής απ’ τους «ερυθρόλευκους».

Τη διαφορά ποιότητας του Ολυμπιακού απ’ τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος σχολίασε ο Γιάννης Μαντζουράκης στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Ο τεχνικός της Καλλονής αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, τονίζοντας τις φάσεις που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ σχολίασε και την ταλαιπωρία της ομάδας λόγω των αλλαγών της έδρας.

Για τον αγώνα:
«Πρέπει να πω ότι για περίπου 55 με 60 λεπτά, ήμασταν μία ομάδα συγκροτημένη. Όσες φορές βγήκαμε στον χώρο του αντιπάλου δεν είχαμε καλές τελικές πάσες. Κατ' επέκταση δεν κάναμε ευκαιρία σε αυτό το διάστημα. Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιοτική ομάδα. Κάνει διαφορά με όλες τις άλλες ομάδες. Όχι μόνο με εμάς. Ειδικά στο Β' μέρος στήριξε καλά το ματς από τα πλάγια. Δημιούργησε αρκετές φάσεις. Ωστόσο θα έλεγα πως και εμείς βοηθήσαμε με τα δικά μας λάθη. Φάσεις που θα μπορούσαμε να διώξουμε την μπάλα. Μην μπω σε λεπτομέρειες. Οι διαφορές είναι μεγάλες. Είναι άλλο το επίπεδο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Καλή χρονιά σε όλους»

Για την συνέχεια της ομάδας με την ταλαιπωρία λόγω αλλαγών έδρας:
«Το έχουμε ως προβληματισμό. Δεν είναι εύκολο πράγμα. Προσπαθούμε να ενισχυθούμε. Τα πρώτα 17 λεπτά ματς τα στηρίξαμε σε 12-13 παίκτες. Έντεκα με δώδεκα παίκτες έχουν πάνω από 1.000 λεπτά και άλλοι 2-3 500 λεπτά. Είχαμε πρόβλημα με το πνεύμα μας και με την κόπωση. Είναι ένα πρόβλημα. Με την έλευση και άλλων παικτών θα στηρίξουμε την ομάδα και θα πάμε ακόμα καλύτερα»

Για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και των μέσων και ένα λάθος του Μανούσου:
«Ναι. Πριν από αυτό ο Σάντος έχει την μπάλα και την χάνει στα 16 μέτρα. Πράγματι και στο 3ο γκολ γίνεται λάθος. Ο Μανωλάς σκοράρει και ο Λεάντρο τον χάνει. Ο Μανωλάς δεν έβαλε μόνο γκολ και στον Λεάντρο. Έχει βάλει και σε διεθνή ματς. Εμένα μου άρεσε ως ένα σημείο η ομάδα. Από εκεί και πέρα φαίνεται πως σε κάποιους αρέσουν οι καραμέλες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x