Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός, η κορυφή και ο κορυφαίος

Μετά από όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση του Λάζαρου, ένα είναι το σίγουρο. Πως ο Ολυμπιακός αποδεικνύει την επιθυμία του να επιστρέψει στην κορυφή. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου φανερώνουν πολλά πράγματα. Πρώτα απ’ όλα όμως δείχνουν την τεράστια δυναμική που έχει ο σύλλογος Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αυτό όμως λειτουργεί ως «αφύπνιση» για την δημιουργία κάτι νέου, κάτι καινούργιου που θα μπορέσει να δώσει προοπτική. Και μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του Λάζαρου, ένα είναι το σίγουρο. Πως ο Ολυμπιακός αποδεικνύει στην πράξη την επιθυμία του για την επιστροφή στην κορυφή.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Για να υλοποιήσει λοιπόν μια ομάδα τον στόχο της επιστροφής στην κορυφή χρειάζεται να κάνει τις μεταγραφικές κινήσεις που θα της δίνουν την απαιτούμενη ώθηση. Και τέτοια μεταγραφή είναι αυτή που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν ότι κάθε καλός παίκτης του πρωταθλήματος ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ακόμα περισσότερο αν είναι Έλληνας και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην περίπτωση του Λάζαρου. Ο διεθνής άσος είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού γιατί πολύ απλά οι ερυθρόλευκοι θέλουν να βάλουν στο ρόστερ τους τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε.

Και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά ότι ο Χριστοδουλόπουλος δείχνει με την απόφαση του να φύγει από την ΑΕΚ ότι βλέπει τον εαυτό σε ηγετικό ρόλο, στη νέα προσπάθεια που θα γίνει στο μεγάλο λιμάνι. Οι πειραιώτες έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν έναν ελληνικό «κορμό» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και είναι προφανές πως ο Λάζαρος μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία των ερυθρόλευκων την επόμενη σεζόν.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την προσπάθεια του για την απόκτηση Ελλήνων παικτών που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα. Ο Λάζαρος είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση αλλά δεν είναι ο μόνος. Είναι γνωστό άλλωστε το ενδιαφέρον των πειραιωτών για τον νεαρό μπακ χαφ της Λάρισας, Γιάννη Μασούρα.

Έναν παίκτη που έκανε σπουδαία χρονιά, δείχνοντας πως έχει τις δυνατότητες να ξεχωρίσει τόσο σαν δεξί μπακ όσο και σαν μέσος. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις κι ένα είναι σίγουρο. Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για να πετύχει τον στόχο του. Προχωρά στην απόκτηση των κορυφαίων του πρωταθλήματος για να γυρίσει στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x