Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός πρέπει να προετοιμάζεται για «μάχη»

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός στο ματς με την ΑΕΛ και τις δυσκολίες που κρύβει το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν την Τρίτη σε ρυθμούς προπονήσεων, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Λάρισα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πρώτο για το 2018 και στο μεγάλο λιμάνι θέλουν να πετύχουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη τους.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι Πειραιώτες έκλεισαν τον πρώτο γύρο κατακτώντας τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και θέλουν φυσικά να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, είναι ο βαθμός δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης και οι πρωταθλητές θα πρέπει να προετοιμάζονται για μια μεγάλη «μάχη».

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να επισημάνει κάποιος ότι η Λάρισα έβαζε πάντα δύσκολα στον Ολυμπιακό, στα παιχνίδια των δύο ομάδων στη Θεσσαλία.

Από τη δεκαετία του 80 με μεγάλα παιχνίδια στο Αλκαζάρ. Είναι επίσης δεδομένο πως απέναντι στους «ερυθρόλευκους» θα βρεθεί μια καλή ομάδα που παλεύει όλα της τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Και μια ματιά στα αποτελέσματα που έχει πάρει η Λάρισα με γκολ στα τελευταία λεπτά, είναι ενδεικτική της ικανότητας που έχει αναπτύξει η θεσσαλική ομάδα στο φινάλε των αγώνων της.

Είναι επίσης σημαντικό να σταθεί κάποιος στην ατμόσφαιρα που θα επικρατεί καθώς στη Λάρισα θεωρούν πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο.

Το συγκεκριμένο λοιπόν παιχνίδι έχει χαρακτήρα «μάχης» για τους πρωταθλητές Ελλάδος και είναι από τα πιο σημαντικά που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αρκεί να επισημάνει κάποιος πως μετά τον αγώνα με τη Λάρισα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο εντός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό, απέναντι σε Λαμία και Ξάνθη.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους Πειραιώτες η κυριακάτικη αναμέτρηση στη Λάρισα. Το κύριο ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να επιδείξει τη σωστή νοοτροπία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού.

Αν οι Πειραιώτες μπουν στο γήπεδο δείχνοντας πόσο πολύ θέλουν τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, τότε θα έχουν κάνει κι ένα αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.

Αν όμως έχουν μείνει στις διακοπές τότε θα έχουν πρόβλημα. Θυμίζουμε ότι στο περσινό ματς στη Λάρισα, στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από τους «βυσσινί» με 1-0 με το γκολ των γηπεδούχων να μπαίνει στις καθυστερήσεις.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού, είναι πως στη Λάρισα τους περιμένει μια μεγάλη «μάχη».

Και όταν μια ομάδα κερδίζει τέτοιες «μάχες» είναι σε τροχιά υλοποίησης των στόχων της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x