Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός θέλει το σερί νικών για πολλούς λόγους

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη ένα καλό σερί, ώστε να δώσει απαντήσεις και να στείλει μηνύματα με τις εμφανίσεις του.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός πέτυχε εναντίον του Πλατανιά την πιο μεγάλη (μέχρι στιγμής) νίκη του στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας πέντε γκολ (5-1). Αναμφίβολα σημαντικό ρόλο για το “ξέσπασμα” των πρωταθλητών Ελλάδος έπαιξαν τα όσα είχαν συμβεί την περσινή περίοδο.

Οι “ερυθρόλευκοι” θα υποδεχθούν το επόμενο Σάββατο τον Λεβαδειακό στο “Καραϊσκάκη” και φυσικά ο μοναδικός στόχος της ομάδας του λιμανιού είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη ένα καλό σερί όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους. Οι πρωταθλητές Ελλάδος είναι υποχρεωμένοι να δώσουν απαντήσεις και να στείλουν μηνύματα με τις εμφανίσεις τους.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βλέπουν καθημερινά ότι ο σύλλογος δέχεται επιθέσεις και πρέπει να δείξουν με τις εμφανίσεις τους στο γήπεδο, πως η ομάδα του λιμανιού είναι αποφασισμένη να κάνει το μεγάλο και ιστορικό ρεκόρ. Να κατακτήσει δηλαδή το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο μεγαλομέτοχος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε πριν δυο μέρες απ' τους παίκτες, να τα δώσουν όλα για να στεφθεί ο Ολυμπιακός πρωταθλητής και τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι παίκτες απ' την πλευρά τους γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό θα είναι για την ομάδα του λιμανιού, να πάρει και το φετινό πρωτάθλημα. Κι αν μάλιστα πετύχουν το μεγάλο ρεκόρ τότε θα βγουν και ιδιαίτερα κερδισμένοι σε οικονομικό επίπεδο.

Όπως έχει πει και ο προπονητής των Πειραιωτών, Τάκης Λεμονής, στόχος του Ολυμπιακού είναι να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τον Ιανουάριο.

Για να το πετύχουν αυτό οι “ερυθρόλευκοι” θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα που έχουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Η αρχή έγινε για τον Ολυμπιακό την προηγούμενη αγωνιστική με την ευρεία νίκη επί του Πλατανιά.

Το ζητούμενο όμως για την ομάδα του λιμανιού είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Αυτό που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο μυαλό τους είναι η βελτίωση της αγωνιστικής τους εικόνας.

Πάνω σ' αυτό δουλεύει και ο Λεμονής στου Ρέντη με στόχο να είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός παιχνίδι με παιχνίδι.

Ο κόσμος θα είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα και μπορεί εύκολα να διακρίνει κάποιος τη συσπείρωση που επικρατεί στον σύλλογο.

Είναι λοιπόν στο χέρι των παικτών του Ολυμπιακού, να πετύχουν αυτό που είχε πει ο Λεμονής πριν από λίγο καιρό.

Είναι ξεκάθαρο πως οι πρωταθλητές μπορούν να πάρουν 15 βαθμούς στα πέντε εναπομείναντα ματς μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου.

Δεν θα είναι εύκολο κι αυτό έχει αποδειχθεί τη φετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός όμως έχει τις δυνατότητες να το πετύχει και είναι πολύ σημαντικό που επιστρέφουν παίκτες από τραυματισμούς, όπως ο Μπεν και ο Σεμπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x