Βέλγιο

Ο Ορλάντο Σα τα βάζει αλλά η άμυνα της Σταντάρ… μπάζει

Έχει... χάλια άμυνα αλλά και Ορλάντο Σα. Ο Πορτογάλος φορ σκόραρε δις αλλά δεν έφθανε για τη Σταντάρ που έμεινε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της Κορτράικ, λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τα προβλήματά της αλλά και τα δυνατά της σημεία φανέρωσε η Σταντάρ Λιέγης στο ματς με την Κορτράικ. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League την ερχόμενη Πέμπτη, ήρθε ισόπαλη 3-3 εκτός έδρας, δείχνοντας ότι όσο εύκολα τα βάζει μπροστά (με τον Ορλάντο Σα να κάνει… παπάδες), τόσο εύκολα τα τρώει πίσω!

Ο Ορλάντο Σα, που βρισκόταν στο στόχαστρο της ΑΕΚ εδώ και… μπόλικο καιρό, άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Ντοσεβί, αλλά η Κορτράικ ισοφάρισε δύο λεπτά μετά με τον Σαάντι που δέχθηκε την ασίστ από τον Γούτα. Στο 18’ ο Ορλάντο Σα… πυροβόλησε ξανά, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν δύο λεπτά μετά και πάλι με τον Κέιτζ. Ο Τοτοβίτσκι δε στο 29’ έδωσε το προβάδισμα στην Κορτράικ αλλά ο Τρεμπέλ στο 41’ ισοφάρισε σε 3-3. Γκολ το οποίο προήλθε από νέα ασίστ του Ματιέ Ντοσεβί.

Το 3-3 παρότι διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος και το ματς είχε τρομερό ρυθμό, παρέμεινε μέχρι το φινάλε και αφήνει μια… γλυκόπικρη γεύση στην ερχόμενη αντίπαλο του Παανθηναϊκού.

Σταντάρ Λιέγης:
Ζιλέ, Σολτς, Ουίλιαμ (62’ Σισέ), Λαΐφη, Αντράντε, Τρεμπέλ, Ενόχ, Ντοσεβί (87’ Μπενζά), Εντμίλσον, Μπελφοντίλ, Ορλάντο Σα (89’ Εμον)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x