Stoiximan Super League

Ο Ουσίγιος και οι «σκέψεις» για Αντερλάν Σάντος

Ο Χρ. Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τις… δεύτερες σκέψεις του Ουσίγιος για τον Αντερλάν Σάντος. Γιατί θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει και αλλού. Στο μυαλό του ακόμη δύο περιπτώσεις

Ο Ολυμπιακός είναι στο… ψάξιμο για την άμεση ενίσχυση του δυναμικού του, με τον Χάσι να εκφράζει την επιθυμία να έχουν γίνει οι περισσότερες μεταγραφές μέχρι την αναχώρηση των Πειραιωτών για το Βέλγιο.

Μία από τις θέσεις στις οποίες ψάχνει παίκτη η ομάδα του λιμανιού είναι για το κέντρο της άμυνας και τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, περί συμφωνίας των Πειραιωτών με τη Βαλένθια για τον Αντερλάν Σάντος, «δίνουν και παίρνουν».

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Η αλήθεια είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει συζητήσεις με την ισπανική ομάδα για τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό. Και σε αυτές τις συζητήσεις έχουν «πέσει στο τραπέζι» και ποσά, αλλά, αυτήν τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να πει ότι το θέμα έχει φτάσει στο σημείο που αναφέρουν οι Ισπανοί. Ναι μεν ο Λατινοαμερικανός κεντρικός αμυντικός είναι ένας εκ των παικτών που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά δεν είναι ο μοναδικός.

Αυτό, μάλιστα, που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αρμάντο Ουσίγιος, γνωρίζει πολύ καλά την Primera λόγω της «θητείας» του στην Ισπανία. Έχει, λοιπόν, πολύ «καθαρή» εικόνα για τον πρώην, κεντρικό αμυντικό της Μπράγκα, τον οποίο θέλει να δώσει η Βαλένθια μετά από δύο απογοητευτικές σεζόν. Ο Ουσίγιος γνωρίζει πολύ καλά τι έχει παρουσιάσει ο συγκεκριμένος στόπερ τα δύο τελευταία χρόνια και για αυτόν τον λόγο κάνει και δεύτερες «σκέψεις», θεωρώντας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις, πριν πάρει την απόφαση να προχωρήσει με τον Βραζιλιάνο της Βαλένθια.

Πάντα με βάση τα όσα έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά έχει στο μυαλό του δύο ακόμα περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Ο Αργεντινός θεωρεί, μάλιστα, ότι πρόκειται για παίκτες που έχουν καλύτερη προοπτική από τον Αντερλάν Σάντος και για αυτόν τον λόγο επιμένει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει σε δεύτερο πλάνο τον Βραζιλιάνο της Βαλένθια, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Οι δύο σεζόν του Λατινοαμερικανού στη Βαλένθια δεν ήταν καθόλου καλές, καθώς ο Σάντος δεν μπόρεσε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν. Κανείς δεν πρέπει, άλλωστε, να ξεχνά ότι οι «νυχτερίδες» είχαν δώσει 9,5 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα για την απόκτηση του παίκτη πριν από δύο χρόνια. Τώρα, συζητούν την πώληση του παίκτη με 3 εκατ. ευρώ και αυτό λέει πολλά. Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο για ποιο λόγο ο Ουσίγιος είναι της άποψης να εστιάσει την προσπάθειά του ο Ολυμπιακός σε άλλο στόπερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x