Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ αποφασίζει (αύριο) για Ουάρντα - Τα δεδομένα για Ατρόμητο

Ακόμα μία προσθήκη προσπαθεί να κλείσει ο Ατρόμητος, καθώς έχει συμφωνήσει με την πλευρά του Αμρ Ουάρντα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ καλείται να δώσει το «ΟΚ» για να προχωρήσει η υπόθεση.

Πολύ δυναμικά για να κλείσει και τον Αμρ Ουάρντα κινείται ο Ατρόμητος λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση των μεταγραφών και μάλιστα είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα ολοκληρωμένο.

Για την ακρίβεια, ο Ατρόμητος έχει συμφωνήσει απόλυτα με την πλευρά του παίκτη, καθώς και ο Αιγύπτιος θέλει να κατηφορίσει στην Αθήνα για πρώτη φορά στην καριέρα του, θεωρώντας ότι και στο περιβάλλον των Περιστεριωτών θα μπορέσει να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό, παρ’ όλα αυτά ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεφορτωθούν εντελώς το συμβόλαιο του παίκτη και για αυτό ψάχνουν ομάδες για να τον πουλήσουν σε ομάδα του εξωτερικού. Αν προκύψει τέτοια πρόταση, τότε ο παίκτης θα φύγει για άλλες… πολιτείες και ο Ατρόμητος θα κινηθεί για άλλες λύσεις

Η κρίσιμη μέρα είναι η αυριανή, αφού τότε ο ΠΑΟΚ θα ενημερώσει τον Ατρόμητο για το αν μπορεί να ανακοινώσει τον παίκτη.

Αν δεν προχωρήσει αυτή η υπόθεση, τότε οι «κυανόλευκοι» θα προχωρήσουν άλλη περίπτωση την οποία ήδη έχουν… τσεκάρει και τη δουλεύουν παράλληλα με αυτή του Αιγύπτιου.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x