Stoiximan Super League

Ο ΠΑΟΚ θέλει Ινσούα, αλλά ο Ινσούα θέλει Παναθηναϊκό!

Ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ -χωρίς όμως ανταπόκριση- υπάρχει για τον Εμάνουελ Ινσούα. Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, ο Αργεντινός δεν δελεάζεται και θέλει να μείνει στο «τριφύλλι».

Δεμένος με τον Παναθηναϊκό και αποφασισμένος να παραμείνει σε αυτόν -παρά τις «σειρήνες» που φτάνουν στ’ αυτιά του- είναι ο Εμάνουελ Ινσούα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αργεντινό μπακ.

Όπως ξεκαθάρισε ωστόσο, εκείνος δεν δελεάζεται από το αρκετά καλό συμβόλαιο που φέρεται διατεθειμένος να του προσφέρει ο «δικέφαλος του Βορρά» και θέλει να μείνει στο «τριφύλλι».

Μάλιστα, όπως ανέφερε, έχουν γίνει ήδη διερευνητικές επαφές με τον μάνατζέρ του, μετά τις οποίες ο Ινσούα έχει δηλώσει στο περιβάλλον του ότι είναι αρκετά ικανοποιημένος και με μια μικρή αύξηση θα μείνει.

Εξάλλου, παρουσιάζεται να δηλώνει ότι δεν έφυγε στα δύσκολα και δεν πρόκειται να το κάνει τώρα που η ομάδα κάνει μια σημαντική προσπάθεια, με τις εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του να αναμένονται με την άφιξη του εκπροσώπου του πριν τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x