«Όταν δεν έχεις είδηση για τον Νεϊμάρ, μπορείς -από το πουθενά- να βρεις είδηση για τον Νεϊμάρ», θα μπορούσαν να διδάσκουν στις σχολές αθλητικής δημοσιογραφίας. Και πράγματι, δεν είναι δύσκολο να υπάρχει καθημερινά τουλάχιστον μία αναφορά στο όνομα του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για παράδειγμα, οι δηλώσεις του πατέρα του Νεϊμάρ θα μπορούσαν να δώσουν τροφή για σενάρια που θα φιλοξενούνται για πολλές μέρες στα Μέσα Ενημέρωσης. Ο Νεϊμάρ Sr ξεκαθάρισε πως αυτή την στιγμή δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο να φύγει ο γιος του από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά: «Τα πράγματα αλλάζουν τόσο γρήγορα, που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα», είπε στο Fox Sport Brazil και συνέχισε:

«Με το να απαντώ σε τέτοια ερωτήματα, «τρέφω» κάτι που είναι ανύπαρκτο. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που μπορεί να συμβεί σε 5-6 χρόνια. Έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία μόλις ήρθε. Είναι μόλις 3 μήνες εδώ και ο κόσμος έχει ήδη να λέει ότι φεύγει. Είναι δύσκολο να απαντάς σε τέτοια πράγματα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ