Ιταλία

Ο πατέρας του Χάμες τον «στέλνει» Ιταλία

Τις φήμες που υπάρχουν για ενδεχόμενη μετακίνηση του Χάμες Ροντρίγκεζ «φούντωσε» ο πατέρας του, Γουίλσον. Σε δηλώσεις του σε γερμανικό μέσο μίλησε για το μέλλον του γιου του.

Περισσότερο «λάδι στη φωτιά» έριξε ο πατέρας του Χάμες Ροντρίγκεζ , Γουίλσον, για το μέλλον του γιου του. Σε δηλώσεις του στη γερμανική Bild ανέφερε πως το ιταλικό πρωτάθλημα θα ήταν μία καλή επιλογή για τον Χάμες. «Τον τελευταίο καιρό τον βλέπω πολύ ήσυχο, μου απαντάει κοφτά και όχι τόσο χαρούμενο. Είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής. Έχει πολλές προτάσεις. Πιστεύω πως θα ήταν καλή επιλογή το Ιταλικό πρωτάθλημα για τον γιο μου» ανέφερε.

Μάλιστα, αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τη Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο διατηρούν καλές σχέσεις, του τηλεφώνησε προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει στη Γιουβέντους. Οι δυο τους είχαν αγωνιστεί μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης για τρεις σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κολομβιανός σταρ διανύει τη δεύτερη σεζόν του στη Μπάγερν Μονάχου, ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι προφανές πως δεν περνάει τις καλύτερες μέρες τις καριέρας του στη Γερμανία, καθώς έχει εκφράσει την επιθυμία του να φύγει ουκ ολίγες φορές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x