Γενικά

Ο Πελέ μιλάει για την τραγωδία της «Τσάπε»

Φανερά συγκινημένος εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Βραζιλιάνος θρύλος, με αφορμή το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που κόστιζε τη ζωή 71 ανθρώπων, μεταξύ τους και σχεδόν όλης της ομάδας της Σαπεκοένσε.

Συντετριμμένος εμφανίστηκε ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ από τον τραγικό θάνατο που βρήκαν 71 συμπατριώτες του στο αεροπορικό δυστύχημα.

Το μοιραίο αεροπλάνο συνετρίβη καθώς μετέφερε την ομάδα στην Κολομβία, προκειμένου να αγωνιστεί στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα ξεκληρίζοντας έναν ολόκληρο ποδοσφαιρικό σύλλογο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

«Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για όλους τους Βραζιλιάνους», δήλωσε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής. «Θρηνούμε όλοι μας».

Με δυσκολία ολοκλήρωσε λέγοντας: «Είναι καθήκον μας να προσευχηθούμε για τους συγγενείς που έχασαν τους ανθρώπους τους, να τους δώσουμε δύναμη».

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης τιμά τον σύλλογο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την περσινή νικήτρια του Κυπέλλου. Ο λόγος για την Σάντα Φε, η οποία παρέδωσε τον τίτλο της , ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής στην «Τσάπε» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x