Αγγλία

Ο Πεπ έμαθε πως ο άνθρωπος είναι... πάνω απ' όλα (vids)

Έφτασε σε σημείο να του ψάχνουν το ιδιωτικό αεροσκάφος έπειτα από φήμες πως... φυγάδευσε τον πρώην Πρόεδρο της Καταλονίας.

Έφτασε να κληθεί σε απολογία τέσσερις μήνες μετά την πρώτη εμφάνιση του κίτρινου φιόγκου στο πέτο. Στηρίζει την ανθρωπιά, την οποία βάζει πάνω από κάθε Βαρκελώνη...

Για κάτι τέτοιο έχει βρεθεί στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες, παραμονές του τελικού του Λιγκ Καπ Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ» με αντίπαλο την Άρσεναλ. Έχοντας εμφανιστεί με τον γνωστό, πλέον, κίτρινο φιόγκο στο ρούχο του, στη συνέντευξη Τύπου (και) της προσεχούς αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκουαρδιόλα επιλέγει γι' ακόμα μια φορά να πάει κόντρα σε κάτι που θεωρεί άδικο και να φανερώσει το ποιόν του ανθρώπου που τον χαρακτηρίζει.

«Εφόσον εκείνοι είναι ακόμα στη φυλακή έχοντας προσπαθήσει απλά να στηρίξουν το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, τότε κι εγώ θα φοράω αυτό το φιόγκο. Αν θέλει κάποια αρμόδια αρχή να με τιμωρήσει, τότε ας το κάνει...» έχει δηλώσει και πλέον έχει διορία μέχρι την 5η Μαρτίου να παρουσιαστεί ενώπιων της πειθαρχικής επιτροπής της FA και να μιλήσει για το ζήτημα, αφού κλήθηκε σε απολογία, η οποία τον φέρνει αυτομάτως αντιμέτωπο με ποινή.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x