Γενικά

Ο Πίρλο λάμπει, η Νew York City πετάει (video)

Ο Αντρέα Πίρλο διαπρέπει, οδηγώντας την ομάδα του στα πλέι οφ του ΜLS, δύο μόλις χρόνια μετά την ίδρυσή της.

Ο Αντρέα Πίρλο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, με την ομάδα του, πετώντας από νίκη σε νίκη, να είναι ένα βήμα από την είσοδό της στα πλέι οφ.

Ένας Αντρέα Πίρλο σωστός μαέστρος, που κουνώντας την μπαγκέτα του, κατευθύνει τους αρμονικά τους συμπαίκτες του κι ένας Ντάβιντ Βίγια σωστός «δολοφόνος» σκοράροντας ασταμάτητα, φέρνουν την New York City να απέχει ελάχιστα από την είσοδό της για πρώτη φορά στα πλέι οφ, εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο.

«Θύμα» τους αυτή τη φορά η Chicago Fire, της οποίας επιβλήθηκαν 4-1 εντός έδρας, με τον Ισπανό επιθετικό να σημειώνει δύο γκολ, φτάνοντας τα 19 στο πρωτάθλημα, και τον 37χρονο(γεννημένος στις 19 Μαϊου του 1979) μέσο να κάνει τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου.

Με την νίκη αυτή η City ανέβηκε στην κορυφή της Ανατολής με 48 βαθμούς, ξεπερνώντας το Τορόντο(47) που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα, αλλά και τη συμπολίτισσα Red Bull που βρίσκεται στους 45 και αγωνίζεται απόψε.

Δύο μόνο εκ των τριών θα πάρουν «εισιτήριο» για τα πλέι οφ, με την μάχη να κορυφώνεται οδεύοντας προς το τέλος της κανονικής περιόδου.



Επιμελεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x