Ιταλία

Ο Πογκμπά έρριξε «χυλόπιτα» στην Τσέλσι!

Η Γιουβέντους είχε πει «ναι» σε πρόταση της Τσέλσι για την απόκτηση του Πογκμπά, αλλά εκείνος απάντησε ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι".

Μετά από την προσπάθεια που έκανε η Τσέλσι να αποκτήσει τον Λουιζάο από την Μπενφίκα την οποία αποκάλυψε η πορτογαλική O Jogo, έρχεται η ιταλική Gazzetta dello Sport να κάνει γνωστή άλλη μια αποτυχημένη μεταγραφική προσπάθεια της αγγλικής ομάδας.

Οι «μπλε», λοιπόν, έφτασαν κοντά στην απόκτηση του Πολ Πογκμπά. Αρχικά κατέθεσαν πρόταση ύψους 85 εκατομμυρίων ευρώ στην Γιουβέντους η οποία έγινε αποδεκτή από την ιταλική ομάδα. Ωστόσο ο παίκτης αρνήθηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του.

Συγκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στις 24 Αυγούστου ο Πογκμπά ήταν ενήμερος για την αποδοχή της πρότασης της Τσέλσι από την Γιουβέντους. Το βράδυ εκείνο κάθισε και συζήτησε το μέλλον του με τον ατζέντη του, τον Μίνο Ραϊόλα.

Η απόφαση που πήρε ήταν να απαντήσει αρνητικά, παρά το συμβόλαιο με αποδοχές 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που είχε στα χέρια του γιατί έκρινε ότι είναι σημαντικότερο να μείνει στην ομάδα του και να την ενισχύσει μετά τις απώλειες παικτών όπως οι Κάρλος Τέβες, Αντρέα Πίρλο και Αρτούρο Βιντάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x