Αγγλία

Ο Πογκμπά θέλει να φύγει και ετοιμάζεται… για «πόλεμο» με τη Γιουνάιτεντ!

Σε κόντρα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένος να έρθει ο Πολ Πογκμπά ώστε να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το «Ολντ Τράφορντ».

Σε κόντρα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένος να έρθει ο Πολ Πογκμπά ώστε να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το «Ολντ Τράφορντ».

Πληροφορίες της «Equipe» αναφέρουν πως ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» θα… τραβήξει το σχοινί ώστε από την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, Ζινεντίν Ζιντάν.

Το συμβόλαιο του 27χρονου Γάλλου με τη Γιουνάιτεντ εκπνέει το καλοκαίρι του 2021 και οι εν λόγω πληροφορίες αναφέρουν πως η πλευρά του παίκτη θα κοιτάξει να «πατήσει» στο άρθρο 17 των κανονισμών της FIFA που αφορούν τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο νομικό «παράθυρο», οι ποδοσφαιριστές έχουν το δικαίωμα να εξαγοράσουν το χρονικό διάστημα που απομένει στο συμβόλαιό τους, με απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ήδη συμπληρώσει 3 χρόνια στην ομάδα που αγωνίζονται.

Ο Πογκμπά φτάνει στον τρίτο χρόνο της παρουσίας του στο Μάντσεστερ τον ερχόμενο Ιούνιο και θεωρείται δεδομένο πως ο ίδιος αλλά και ο Μίνο Ραϊόλα που τον εκπροσωπεί, θα κάνουν τα πάντα για να τελειώσει η θητεία του στην ομάδα του Σόλσκιερ.

Στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο πάντως, ισχυρή αναμένεται η αντίδραση της Γιουνάιτεντ, αφού ο αγγλικός σύλλογος θα κινδυνέψει να τον χάσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα από την ομάδα που θα τον αποκτήσει.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x