Αγγλία

Ο Ποτσετίνο, η Ρεάλ και... η γυναίκα

Διόλου αρνητικά βλέπει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για εκείνον, το «φλερτ» της Ρεάλ Μαδρίτης και τις σκέψεις που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του στην Τότεναμ.

Διόλου αρνητικά βλέπει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για εκείνον, το «φλερτ» της Ρεάλ Μαδρίτης και τις σκέψεις που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του στην Τότεναμ, λέγοντας πως... «όταν σε κοιτάζει κάποια άλλη, τότε η γυναίκα σου είναι περήφανη για σένα. Όταν δεν σε κοιτάζει κανείς, τότε η γυναίκα σκέφτεται πως θα ήταν καλύτερα με άλλον...».

Έπειτα από την ατάκα για την εμπειρία και την αγελάδα, όπως τη χρησιμοποίησε ο Αργεντινός τεχνικός των «σπιρουνιών» πριν από το ματς της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ στο Μιλάνο, ο Ποτσετίνο είχε... κι άλλον άσο στο μανίκι αναφορικά με τις πρωτότυπες παρομοιώσεις με τις οποίες περνάει τα μηνύματά του.

«Αν δεν παίξεις έξυπνα και δεν ξέρεις πως να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου, τότε δεν θα σε βοηθήσει καθόλου αυτό που έχεις ήδη κάνει. Είναι σαν να βλέπει μια αγελάδα ένα τρένο να περνάει κάθε μέρα από μπροστά της ένα τρένο, την ίδια ακριβώς ώρα και όταν ρωτήσεις το ζώο τι ώρα περνάει το τρένο, τότε δεν θα σου δώσει τη σωστή απάντηση...» είχε πει πριν καιρό και τώρα, με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του Ντέλε Άλι τη στιγμή που επικρατεί αβεβαιότητα στον πάγκο της Τότεναμ με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ποτσετίνο ανέφερε:

«Είναι όπως όταν έχεις σύντροφο ή σύζυγο... Όταν περπατάς στο δρόμο και σου πιάνει το χέρι και βλέπει ότι κάποια άλλη σε κοιτάζει, τότε είναι περήφανη για εσένα που αρέσεις και σε άλλες. Όταν δεν σε κοιτάζει κανείς, τότε η σύζυγός σου ανησυχεί και σκέφτεται ότι ίσως θα ήταν καλύτερα με κάποιον άλλον...».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x