Ισπανία

Ο (πραγματικός) λόγος που ο Ρονάλντο θέλει να πάει στη Μάντσεστερ είναι… ο Μέσι

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στο Νησί. Και γι’ αυτό ευθύνεται ο Λιονέλ Μέσι.

Το ήδη κακό κλίμα στην Ρεάλ Μαδρίτης προερχόμενο από την απογοητευτική πορεία στο πρωτάθλημα και την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, γίνεται ακόμα πιο βαρύ με την επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο να φύγει από την ομάδα.

Ο Πορτογάλος διεθνής επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία απόλαυσε πολλές και σημαντικές στιγμές επιτυχίας. Λέγεται πως ο CR7 έχει κορεστεί από την παραμονή του στη «βασίλισσα» ενώ τα μόλις 4 γκολ που έχει σημειώσει φέτος στη La Liga, δεν βελτιώνουν την κατάσταση.

Ωστόσο, οι βασικοί λόγοι για τους οποίους επιθυμεί να γυρίσει στην Premier League και τους «κόκκινους διαβόλους» είναι δύο: πρώτον η απογοήτευση που νιώθει από την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τρόπο διαχείρισης του φορολογικού θέματος που προέκυψε το καλοκαίρι.

Ο δεύτερος –και σύμφωνα με την Mundo Deportivo- είναι ο νέος μισθός του Λιονέλ Μέσι ο οποίος τον κατατάσσει στην κορυφή των πιο καλοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του κόσμου. Ο Ρονάλντο πιστεύει πως αν έχει μια ελπίδα να φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ –εβδομαδιαίως- του Αργεντινού, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μία μεταγραφή στο Νησί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x