Σκωτία

Ο… ψύχραιμος Ρότζερς ταράζει τους Σκοτσέζους!

Ο προπονητής της Σέλτικ θεωρεί ότι δεν είναι και σπουδαίο πράγμα να χάνεις από μία ημιεπαγγελματική ομάδα… Οι υπόλοιποι όμως δεν φαίνεται να συμμερίζονται την άποψή του.

Τελικά, μια ντροπιαστική ήττα μάλλον είναι υποκειμενικό θέμα. Τουλάχιστον κάτι τέτοια φαίνεται να υποστηρίζει ο Μπρέναντ Ρότζερς. Η Σέλτικ ηττήθηκε χθες από την άσημη Λίνκολν Ρεντ με 1-0 στο Γιβραλτάρ για την πρώτη φάση των προκριματικών του Champions League, όμως ο Βορειοϊρλανδός όχι μόνο διατήρησε την ψυχραιμία του, αλλά δήλωσε -λίγο έως πολύ- ότι δεν έγινε και τίποτα σοβαρό.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφων μετά το τέλος του αγώνα για το αν ένιωσαν ντροπή στα αποδυτήρια, απάντησε: «Όχι. Προφανώς απογοητευτήκαμε. Αλλά δεν ντρεπόμαστε. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας».

O πρώην προπονητής της Λίβερπουλ στάθηκε στην ατυχία της Σέλτικ να εκμεταλλευτεί την κυριαρχία που είχε στο γήπεδο: «Μας έλειπε η τελική κίνηση. Δεν είμαι σοκαρισμένος. Έχω αρκετή εμπειρία και ξέρω ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Παραμένουμε ήρεμοι. Το αποτέλεσμα περιπλέκει κάπως τα πράγματα για εμάς. Αλλά συνεχίζουμε με το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας».

Οι αντιδράσεις στα social media ωστόσο, δεν ήταν και τόσο ψύχραιμες καθώς στάθηκαν περισσότερο στο ότι η Λίνκολν Ρεντ είναι μια ομάδα απαρτιζόμενη από ημιεπαγγελματίες. Μάλιστα η βασική δουλειά του σκόρερ της αναμέτρησης Λι Κασκιάρο είναι στην αστυνομία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x