Γερμανία

Ο Ρέτσος διεκδικεί τελικό κόντρα στην Μπάγερν

Λεβερκούζεν-Μπάγερν σήμερα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η Λεβερκούζεν υποδέχεται απόψε (21:30, Novasports 2) την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ δεν θα είναι βασικός, θέλει να φτάσει στον τελικό για μόλις τέταρτη φορά στην ιστορία της, πρώτη από το 2009, και φυσικά να κατακτήσει το τρόπαιο για δεύτερη φορά (μετά το μακρινό 1993). Ο τραυματίας Γουέντελ είναι η μοναδική απουσία για τον Χάικο Χέρλιχ.

Στον αντίποδα, οι Βαυαροί μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν το νταμπλ. Με 18 τρόπαια έχουν τριπλάσιες κατακτήσεις από τον δεύτερο της λίστας στο θεσμό (Βέρντερ με έξι) και θέλουν να φτάσουν στον 22ο τους τελικό πριν ριχτούν την επόμενη εβδομάδα στις μάχες των ημιτελικών του Champions League κόντρα στη Ρεάλ. Στις γνωστές απουσίες των Νόιερ και Κομάν ήρθε να προστεθεί και αυτή του Βιδάλ για τον Γιουπ Χάινκες.

Την Τετάρτη, στον δεύτερο ημιτελικό, η δεύτερη της βαθμολογίας Σάλκε φιλοξενεί την έβδομη Άιντραχτ διεκδικώντας η μεν τη 13η παρουσία σε τελικό και η δε την όγδοη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x