Γερμανία

Ο Ριμπερί συμβουλεύει τον Χάβερτς να μην πάει στη Μπάγερν!

Ο Φρανκ Ριμπερί θεωρεί δύσκολη την επιλογή της Μπάγερν για τον Κάι Χάβερτς, τον οποίο προέτρεψε να μην επιλέξει το Μόναχο, δίνοντας και ένα παράδειγμα του… γιατί.

Ο Κάι Χάβερτς θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει εκείνος, πιθανότατα, το προσεχές καλοκαίρι την επόμενη ομάδα του και η Μπάγερν Μονάχου έχει βάλει στο… μάτι εδώ και καιρό τον 20χρονο μέσο της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ωστόσο, ο Φρανκ Ριμπερί, που πρόσφατα αποχώρησε από τους Βαυαρούς μετά από 12 χρόνια με προορισμό την Φλωρεντία, συμβουλεύει τον Χάβερτς να μην προχωρήσει στην συγκεκριμένη επιλογή.

«Χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά, χρειάζεται να κερδίσει εμπειρίες. Στην μεσαία γραμμή η Μπάγερν έχει τους Τιάγκο, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Τολισό, Κουζάνς και ίσως τον Κουτίνιο. Θα είναι δύσκολα για αυτόν στο Μόναχο», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γάλλου εξτρέμ της Φιορεντίνα για την περίπτωση του Γερμανού άσου.

Και πρόσθεσε: «Δείτε την περίπτωση του Ρενάτο Σάντσες. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης, οι δυνατότητές του είναι απίστευτες, αλλά απλώς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Αυτό του αφαίρεσε το κίνητρο σε κάποιο σημείο, ξέρω το ποδόσφαιρο και ξέρω πόσο σκληρό είναι να επιβιώσεις στη Μπάγερν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x