Αγγλία

Ο Ρονάλντο αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία του Βενγκέρ

Την ευκαιρία που είχε να «ντύσει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Άρσεναλ αποκάλυψε ο Αρσέν Βενγκέρ, θεωρώντας την τη μεγαλύτερη αποτυχία κατά τη διάρκεια της μεγάλης θητείας του στην ομάδα.

Για το γεγονός που έχει μετανιώσει περισσότερο κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας τους στην Άρσεναλ ρωτήθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, και η απάντηση τον γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Όπως αποκάλυψε ο Αλσατός τεχνικός, οι «κανονιέρηδες» είχαν βρεθεί πολύ κοντά στην απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν αυτός ήταν 18 ετών, όμως «σφήνα» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους άλλαξε τα σχέδια.

«Ήρθε με την μητέρα του και ήμασταν πολύ κοντά στο να συμφωνήσουμε. Μετά ήρθε και ο Κάρλος Κιερόζ, ο οποίος ήταν τότε βοηθός προπονητή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή έπαιξε φιλικό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Ρονάλντο ήταν εξωπραγματικό. Αυτοί ήταν που πήραν την υπογραφή του. Φανταστείτε, εκείνη την εποχή, τι θα μπορούσαν να κάνουν μαζί οι Τιερί Ανρί και Ρονάλντο», σχολίασε αρχικά ο Βενγκέρ στην επίσημη σελίδα της Άρσεναλ, ενώ για τους λόγους που «χάλασε» η μεταγραφή, είπε:
«Όταν η μεταγραφή κόστιζε γύρω στα 5 εκατ. ευρώ, ήμασταν ακόμα μέσα στις διαπραγματεύσεις. Αλλά όταν η Γιουνάιτεντ έδωσε περισσότερα από 13,5 εκατ. ευρώ, δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x