Ισπανία

Ο Ρονάλντο ζήτησε από τον Πέρεθ τον Βινίσιους κι από τον Πικέ ένα… βίντεο της Σακίρα!

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για πολλά θέματα της ομάδας του, Βαγιαδολίδ, σε ένα ενημερωτικό πρωινό στην Europa Press.

Πάντα με το χιούμορ και την καλή διάθεση που τον χαρακτηρίζει, ο Ρονάλντο Ναζάριο απάντησε όχι μόνο σε ερωτήσεις για το πρότζεκτ του στην ομάδα της Βαγιαδολίδ, αλλά και για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το Μουντιάλ του 2030.

Επιπλέον αποκάλυψε και συζητήσεις που είχε με τον Ζεράρ Πικέ για να του ζητήσει ένα βίντεο για τα ανίψια του της… Σακίρα. «Τα ανίψια μου είναι ερωτευμένα με τη Σακίρα και του ζήτησα ένα βίντεο. Από αυτό ξεκινήσαμε να μιλάμε. Θα βρεθούμε να μιλήσουμε για τα σχέδιά μας, αλλά ακόμα δεν το έχουμε κάνει».

Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε για το αν θα δούμε «Γκαλάκτικος» στη Βαγιαδολίδ.

«Τουλάχιστον για επίσκεψη», απάντησε χιουμοριστικά και συνέχισε, «Ζήτησα από τον Φλορεντίνο τον Βινίσιους, αλλά είναι δύσκολο».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

«Μου φάνηκε φανταστικό που μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης έφερε τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ρεάλ. Πιστεύω ότι ήταν ένας καλός και θεαματικός τελικός».

Επίσης σχολίασε και την πιθανότητα να συνδιοργανώσουν το Μουντιάλ του 2030 η Ισπανία, η Πορτογαλία και το Μαρόκο.

«Πιστεύω ότι η Ισπανία είναι έτοιμη από καιρό για να αναλάβει τέτοια αθλητικά γεγονότα, με εγκαταστάσεις και ό,τι χρειάζεται. Τελείως διαφορετικό από ότι ζήσαμε στη Βραζιλία».

Τέλος απάντησε και στο αν τον ενοχλούν οι συγκρίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Φυσικά και όχι. Οι συγκρίσεις είναι δύσκολες και άδικες. Εμένα με συνέκριναν με σχεδόν όλο τον κόσμο και η αλήθεια είναι ότι οι γενιές είναι πολύ διαφορετικές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x