Αγγλία

Ο Ρούνεϊ τους… τέζαρε πέντε χρόνια μετά (pics)

Έχει δίκιο ο Γουέιν Ρούνεϊ! Τα πρόσωπα που «πάγωσε» ο 31χρονος άσος με το γκολ που πέτυχε στο Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον, είναι πολύ γνώριμα στον ίδιο και η ιστορία επαναλήφθηκε πέντε χρόνια μετά.

Καλά τα λέει ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Λίγες ώρες μετά το γκολ που σημείωσε (το 200ο του στην Premier League) ο Άγγλος επιθετικός κόντρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Έβερτον με την Μάντσεστερ Σίτι θέλησε να πικάρει τους οπαδούς των «πολιτών» μέσω twitter. «Είναι πάντα όμορφο να βλέπεις γνώριμα πρόσωπα…», έγραψε, κάνοντας και τους οπαδούς της πρώην ομάδας του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χαμογελάσουν.

inner

Αυτό, πάντως, που ανέφερε ο Ρούνεϊ είναι αληθές. Διότι, στην εξέδρα όπου κατευθύνθηκε για να πανηγυρίσει το γκολ του το βράδυ της Δευτέρας ήταν μεταξύ άλλων και κάποιοι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι, που είχε… ξενερώσει πριν από σχεδόν πέντε χρόνια (τον Δεκέμβριο του 2012) στο «Etihad» ως παίκτης της Γιουνάιτεντ τότε. Σε εκείνο το ματς είχε σκοράρει δις ο Ρούνεϊ, σημειώνοντας τα δύο πρώτα γκολ της τότε ομάδας του, που επικράτησε 3-2 σε εκείνο το ντέρμπι.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x