Champions League

Ο Σάββας Θεοδωρίδης θα τιμήσει τον Μπουφόν

Πριν από τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα τιμήσει τον Τζανλουίτζι Μπουφόν για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα.

Όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό, το ίδιο θα συμβεί και αύριο με τον Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Συγκεκριμένα, πριν από τον αγώνα με την Γιουβέντους, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ μέσω του Σάββα Θεοδωρίδη θα βραβεύσει τον Ιταλό τερματοφύλακα για την προσφορά του στο άθλημα.

Άλλωστε, ο πρώην πλέον διεθνής άσος έλαβε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής σεζόν και η αναμέτρηση με τους Πειραιώτες θα είναι μία από τις τελευταίες στιγμές του στην τεράστια καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Θεοδωρίδης είχε ένα ξεχωριστό τετ-α-τετ με τον Μπουφόν μετά το τέλος του αγώνα στην Ιταλία, ενώ ο Ιταλός γκολκίπερ του δώρησε μία φανέλα του, ενώ είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια την εμφάνιση που είχαν πραγματοποιήσει πριν από περίπου δύο μήνες οι «ερυθρόλευκοι» στο Τορίνο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x