Αγγλία

Ο Σακό προσπάθησε να τρολάρει τον Κλοπ αλλά του γύρισε μπούμερανγκ (video)

Τι το ήθελες το… δούλεμα ρε Σακό; Ο Γάλλος αμυντικός της Λίβερπουλ προσπάθησε να τρολάρει τον προπονητή του Γίργκεν Κλοπ, ωστόσο το αστείο τού γύρισε μπούμερανγκ!

Η Λίβερπουλ επισκέφθηκε το Σάββατο και κατά την περιοδεία της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τις φυλακές του Αλκατράζ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έδειξαν να το διασκεδάζουν ενώ πείραζαν ο ένας τον άλλον.

Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο Μαμαντού Σακό, θέλοντας να τρολάρει τον προπονητή του Γίργκεν Κλοπ. Δεν είχε σκεφτεί, όμως, ορισμένα πράγματα όπως και ότι ο Γερμανός είναι μετρ σε αυτά! Κάπως έτσι, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός την ώρα που ο Κλοπ μιλούσε στην κάμερα της Λίβερπουλ άρχισε να τον τραβάει βίντεο και να κάνει γκριμάτσες.

Εκείνη τη στιγμή ο Κλοπ άρχισε να λέει «σκεφτόμαστε να αφήσουμε τον Σακό εδώ, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα», με τον Γάλλο να τον ρωτάει πόσο καιρό θα μπορούσε να μείνει εκεί. «Εγώ θα μπορούσα να μείνω πολύ καιρό, τώρα για εσένα δεν ξέρω. Και μάλλον θα σε αφήσουμε. Γιατί κάποιος χθες άργησε να έρθει. Μήπως ήμουν εγώ; Ααα εσύ ήσουν το θυμήθηκα», ήταν η απάντηση του Γερμανού, με τον Σακό να μην μπορεί να απαντήσει και να παίρνει το κινητό του και να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x