Πορτογαλία

Ο Σάμαρης περιγράφει στους Πορτογάλους την κατάσταση στην Ελλάδα (video)

Μήνυμα μέσω των social Media της Μπενφίκα έστειλε ο Έλληνας διεθνής μέσος.

Την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα περιέγραψε ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο Έλληνας μέσος χαρακτήρισε την κατάσταση της χώρας μας πιο δύσκολη σε σχέση με αυτή της Πορτογαλίας ενώ μέσα από τα social Media της Μπεφνίκα έστειλε το δικό του μήνυμα στα ελληνικά.



«Θέλω να στείλω τη συμπαράστασή μου σε όλον τον κόσμο που βιώνει αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Θέλω να σας μιλήσω για τη δική μου καθημερινότητα και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου. Μία καθημερινότητα που περνάμε κλεισμένοι στο σπίτι, όπως εσείς και όλοι δικοί σας. Κάνω καθημερινές προπονήσεις, όπως πρέπει σε αυτή την κατάσταση. Η Μπενφίκα μας βοηθάει και μας συμπαραστέκεται σε αυτές.

Οσον αφορά την Ελλάδα, τα πράγματα εδώ είναι πιο σοβαρά από ό,τι στην Πορτογαλία, με περισσότερα κρούσματα, περισσότερα θύματα. Μένω στο σπίτι με την οικογένειά μου και με αυτόν τον τρόπο συμβάλω στο να μην διαδοθεί ο ιός. Εύχομαι σε όλους να έχουν υγεία, ενότητα, αλλά και να περάσει αυτή η άσχημη κατάσταση με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα.

Θέλω να σας πω και μία φράση στα ελληνικά για την περίσταση: “Μείνετε σπίτι, μείνετε υγιείς, προστατέψτε εσάς, τους γύρω σας και τους αγαπημένους σας”. Ετσι λοιπόν οφείλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε μέρα με την ημέρα, ελπίζοντας να περάσουν όλα γρήγορα, να επιστρέψουμε άμεσα όλοι στη ρουτίνα μας, στις ζωές μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x