Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σιδηρόπουλος για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Ο κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής αναμένεται να είναι, όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM, 94,6, ο «άρχοντας» του προσεχούς ντέρμπι των «δικεφάλων», στην Τούμπα!

Σε… σίγουρα χέρια οδηγείται, όπως όλα δείχνουν, το προσεχές μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ (το οποίο θα διεξαχθεί με ανοιχτή την Θύρα4)!

Όπως αποκάλυψαν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς, ο Τάσος Σιδηρόπουλος αναμένεται να είναι ο διαιτητής του αγώνα της Τούμπας, κάτι που θα επιβεβαιωθεί την Πέμπτη, όταν και ανακοινώνονται οι ορισμοί κάθε αγωνιστικής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όλες τις πληροφορίες η ΚΕΔ/ΕΠΟ θα δώσει τα «κλειδιά» στον κορυφαίο κατά τεκμήριο Έλληνα διαιτητή, ο οποίος ουδέποτε έχει προκαλέσει με τα σφυρίγματά του. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ήταν ο «άρχοντας» και του Ολυμπιακός-ΑΕΚ, στο Φάληρο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το γεγονός ότι ο Σιδηρόπουλος θα οριστεί, όπως όλα δείχνουν, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, δεν του στερεί τη δυνατότητα να σφυρίξει και το αιώνιο παιχνίδι σε δύο εβδομάδες (αν και κάτι τέτοιο μάλλον δύσκολα θα συμβεί...).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x